Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

«Στην Μύκονο κάνουν μπουγέλο με σαμπάνιες ενώ στην Αφρική...» - Πυρ και μανία ο Βασιλάκος με την κατάσταση που επικρατεί

Η οργισμένη ανάρτησή του

«Στην Μύκονο κάνουν μπουγέλο με σαμπάνιες ενώ στην Αφρική...» - Πυρ και μανία ο Βασιλάκος με την κατάσταση που επικρατεί
News 06.07.2022 14:00
Από Πέννυ Μαστοράκου

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος, μπορεί να μην άκουσε και τις καλύτερες κριτικές για τον τρόπο που προβλήθηκε και βγήκε στην τηλεόραση, ωστόσο πολλοί του βγάζουν το καπέλο γιατί πάντα τοποθετείται όπως πρέπει και μιλά για πολλά κοινωνικά θέματα χωρίς να τον νοιάζει ιδιαίτερα τι θα ειπωθεί για εκείνον.

Και ενώ υπάρχουν φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει με νέο project στην τηλεόραση, εκείνος "ξαναχτυπά" με νέα ανάρτηση του, αυτή τη φορά απευθυνόμενος σε όσα δείχνουν να λαμβάνουν χώρα στο νησί της Μυκόνου, με την υπερβολή να "ξεχειλίζει" σε όλα της, την ώρα που άλλοι άνθρωποι δεν έχουν να φάνε "κυριολεκτικά".

Η οργή του Βασιλάκου για όσα συμβαίνουν στην Μύκονο

Ο πρώην παρουσιαστής, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ξεσπά για τις σπατάλες που γίνονται στο νησί των Ανέμων από άτομα που έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα ξοδέψουν κάπου που αξίζει, όπως για παράδειγμα για να υιοθετήσουν ένα παιδί που έχει ανάγκη, και προτιμούν να τα σπαταλούν με ευτελείς τρόπους.

Πυρ και μανία ο Βασιλάκος με την κατάσταση που επικρατεί

Είχε φτάσει μια ανάσα πριν τον γάμο - Η αποκάλυψη που έκανε για πρώτη φορά

Πρόσφατα παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής “Love it” , η οποία προβλήθηκε την Παρασκευή 24/6. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο “The Bachelor”, στα τηλεοπτικά του σχέδια, στην οικογένειά του, αλλά και στην προσωπική του ζωή. Μάλιστα, ο Παναγιώτης Βασιλάκος έκανε και μία αποκάλυψη για το παρελθόν του.

«Το 2008 κοντέψαμε να χάσουμε τον πατέρα μου. Καθώς οδηγούσε το μηχανάκι του, έπαθε ανεύρυσμα, γιατί είναι πολύ ευαίσθητος άνθρωπος και επειδή ήθελε να πολύ δοτικός με τους συνδημότες τους, όλη αυτή η πίεση του δημιούργησε αυτό. Όταν είσαι πολύ ευαίσθητος και θέλεις να βοηθήσεις δεν μπορείς να ασχοληθεί με την πολιτική», εξομολογήθηκε ο Παναγιώτης Βασιλάκος για τον πατέρα του.

Όσον αφορά το σύμφωνο συμβίωσης που είχε κάνει με πρώην σύντροφό του, ο Παναγιώτης Βασιλάκος είπε: «Έχω φτάσει κοντά στον γάμο και καλύτερα που δεν έγινε. Είχα κάνει σύμφωνο συμβίωσης και γενικά το πήγαινα πολύ γρήγορα, αλλά καλύτερα που δεν έγινε. Μέσα σε ένα χρόνο έγιναν όλα αυτά».

«Ταξίδεψα στη Ρουμανία για να στηρίξω την πρώην σύντροφό μου όταν έχασε τον πατέρα της», πρόσθεσε στο τέλος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ποιος Παππάς και ποιος Βασιλάκος - Το υπέρογκο ποσό που προσέφεραν στον Σπύρο Νικαλαΐδη για το The Bachelor

Αδυνατισμένη με άλλα μαλλιά - Άφησε τον Βασιλάκο και ανανεώθηκε η Αναστασία από το Bachelor

Share