Εξελίξεις με την υγεία της Μαρίας Κίτσου - Επιστρέφει ξανά στο θεατρικό "σανίδι"

Η ανακοίνωση του θεάτρου

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Εξελίξεις με την υγεία της Μαρίας Κίτσου - Επιστρέφει ξανά στο θεατρικό

Και ενώ πλησιάζει το τέλος των Άγριων Μελισσών στις οποίες πρωταγωνιστεί και μίλησε πρόσφατα για αυτό, η Μαρία Κίτσου αυτό το καλοκαίρι θα είναι σε περιοδείες με την “Ηλέκτρα” του Ευριπίδη σε ολόκληρη την Ελλάδα. Το έργο είχε ξεκινήσει κανονικά τις παραστάσεις, οι οποίες ωστόσο κάποιες διακόπηκαν και αναβλήθηκαν λόγω προβλήματος υγείας της για κάποιο χρονικό διάστημα.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 6/7 όμως, η εταιρεία έβγαλε επίσημη ανακοίνωση για τη επανέναρξη των παραστάσεων, ενημερώνοντας το κοινό για τις εξελίξεις με την υγεία της ηθοποιού

Η ανακοίνωση για την παράσταση “Ηλέκτρα”

«Η θεατρική παράσταση ΗΛΕΚΤΡΑ του Ευριπίδη μετά από μία μικρή διακοπή λόγω της ασθένειας της Μαρίας Κίτσου ξεκινάει πάλι κανονικά την περιοδεία της από Κυριακή 10 Ιουλίου από τον Βόλο. Οι αναβληθείσες παραστάσεις έχουν ενταχθεί σε νέες ημερομηνίες. Πληροφορίες στο viva.gr. Ζητάμε συγνώμη από το κοινό για την αναστάτωση που δημιουργήθηκε».

Εξελίξεις με την υγεία της Μαρίας Κίτσου

Κόλαφος μετά τα αρνητικά σχόλια που είχε ακούσει

Δηλώσεις στις κάμερες παραχώρησε, οι οποίες προβλήθηκαν την Κυριακή 26/6, και η ταλαντούχα ηθοποιός και πρωταγωνίστρια, μίλησε για όλους και για όλα, μεταξύ άλλων και για τον Μάρκο Σεφερλη.

Μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε σχετικά με το Super Mammy, η ηθοποιός ρωτήθηκε αν ποτέ θα σκεφτόταν να συνεργαστεί μαζί του.

«Μετά την επιτυχία των Άγριων Μελισσών έχω πάθει αγοραφοβικά σοκ. Τα αντιμετωπίζω ανάλογα με τη φάση μου. Όλοι έχουμε τις φάσεις μου. Όλοι έχουμε τις κλειστές μας που δεν θες να δεις κόσμο, άλλες φορές θες τον κόσμο και να επικοινωνήσεις μαζί του. Φυσικά και θα έπαιζα σε μια κωμωδία, όπως και σε μια καλή επιθεώρηση. Γιατί όχι;», είπε αρχικά.

Όσον αφορά τον Μάρκο Σεφερλή: «Θα μπορούσα να παίξω με τον Μάρκο Σεφερλή. Συνάδελφοι είμαστε όλοι. Δεν υπάρχουν πια διαχωρισμοί μεταξύ των ηθοποιών».

Μαρία Κίτσου για Μάρκο Σεφερλή