«Αν έχει δει τετράχρονο να πέφτει με τα μούτρα...» - Η συγκινητική ανάρτηση της Ελιάνας Χρυσικοπούλου για την κόρη της

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Αν έχει δει τετράχρονο να πέφτει με τα μούτρα...» - Η συγκινητική ανάρτηση της Ελιάνας Χρυσικοπούλου για την κόρη της

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, πέρα από την παρουσία της στην τηλεόραση τα τελευταία χρόνια με τελευταία την συμμετοχή της στην εκπομπή Ελένη (δείτε εδώ μία έντονη στιγμή της στο πλατό), είναι ιδιαίτερα ενεργή και στα social media, καθώς έχει έναν πολύ δυνατό λογαριασμό στο Instagram. Μέσα από αυτόν, πολλές φορές μοιράζεται προσωπικές της στιγμές, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να περνά μηνύματα για την κοινωνία όπου ζούμε.

Θέμα συζήτησης είναι και οι δύο της κόρες, από τις οποίες μαθαίνει πάρα πολλά πράγματα σε καθημερινή βάση, έχοντας τη δυνατότητα να μεταδώσει όλη τη γνώση που αποκτά και στις υπόλοιπες μαμάδες εκεί έξω, μαθαίνοντας ταυτόχρονα και από αυτές. Μία από τις τελευταίες φωτογραφίες που ανέβασε, μάλιστα, αφορά την μία της κόρη, η οποία έχει μεγαλώσει αρκετά και λόγω κόβιντ έζησε κάποιες απώλειες που την στεναχωρούν.

Πιο συγκεκριμένα, εδώ και 2 με 3 χρόνια που περάσαμε καραντίνες και κορωνοϊούς σε έντονο βαθμό και διάφορα στάδια, τα παιδιά έχουν χάσει πολλές στιγμές από τις οποίες θα μπορούσαν να παίζουν στις παιδικές χαρές και τους παιδότοπους και αφού πλέον έχουν μεγαλώσει δεν μπορούν να το χαρούν με τον ίδιο τρόπο. Το ίδιο, λοιπόν, ισχύει και για την μικρή Βικτώρια.

Η ανάρτηση της Ελιάνας Χρυσικοπούλου για τις απώλειες των παιδιών λόγω κόβιντ

"Απώλειες λόγω κόβιντ: Τα παιδιά που είναι σήμερα 5-6 χρονών, κάπως έχασαν ολοκληρωτικά τη φάση «παιδότοπος». Δεν έχουν μνήμη από τότε που ήταν 2-3 χρονών και τα πηγαίναμε, και τώρα είναι πολύ μεγάλα για να απολαύσουν όπως πρέπει μια γερή βουτιά μέσα σε πολύχρωμα μπαλάκια. Υπερβάλλω λίγο, μια χαρά διασκεδάζουν και τώρα, αλλά αν έχεις δει τετράχρονο να πέφτει με τα μούτρα στην πισίνα της χαράς, ξέρεις ακριβώς τι εννοώ", έγραψε χαρακτηριστικά.

Η κόρη της Ελιάνας Χρυσικοπούλου

Η τρυφερή φωτογραφία της με τις κόρες της από το ταξίδι "αστραπή" στην Ιταλία

Με αφορμή την "διακοπή" της εκπομπής «Ελένη» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA καθώς για μια εβδομάδα θα είναι εκτός λόγω Πάσχα, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου αποφάσισε να κάνει μια μικρή απόδραση με την αγαπημένη της οικογένεια.

Πιο συγκεκριμένα, ταξίδεψε έως την Ιταλία καθώς στη Ρώμη μένει μόνιμα η μία της αδερφή της με την οικογένειά της και η δημοσιογράφος την επισκέπτεται με κάθε ευκαιρία.

Έτσι λοιπόν, αποφάσισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία με τις δυο κορούλες της από το αεροδρόμιο. όπου φαίνονται να κρατούν τις βαλίτσες τους. Μάλιστα στην λεζάντα της ανάρτησης έγραψε χαρακτηριστικά «Φύγαμε».