Τέλος στο θρίλερ του Πέτρου Λαγούτη - Η νέα του ανάρτηση στο Instagram

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τέλος στο θρίλερ του Πέτρου Λαγούτη - Η νέα του ανάρτηση στο Instagram

Την Τρίτη 5/7 μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Πέτρο Λαγούτη, καθώς πηγαίνοντας προς το μέρος που είχε σταθμεύσει την μηχανή του κατάλαβε ότι αυτή έλειπε και προφανώς είχε πέσει θύμα κλοπής. Έτσι, ενημέρωσε το κοινό του και άφησε κάποιες πληροφορίες, σε περίπτωση που κάποιος από το κοινό του γνώριζε οτιδήποτε.

Την Τετάρτη 6/7, λοιπόν, το θλιβερό αυτό γεγονός ανατράπηκε, διότι, όπως ενημέρωσε και ο ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, η μηχανή του βρέθηκε και ευτυχώς έλειπαν μόνο κάποια από τα εξαρτήματά της.

Η νέα ανάρτηση του Πέτρου Λαγούτη για την μηχανή του

«Η μηχανή βρέθηκε παρατημένη στην Πολυτεχνειούπολη και με μερικά εξαρτήματα κλεμμένα. Σας ευχαριστώ όλους», έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Βρέθηκε η μηχανή του Πέτρου Λαγούτη

Έπιασε στα πράσα τον κλέφτη του αυτοκινήτου του

Καλεσμένος στην εκπομπή Κυψέλη βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 3/5 ο Πέτρος Λαγούτης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μέσα σε όλα και για το απίστευτο σκηνικό που βίωσε πριν μερικά χρόνια, όταν την ώρα που γυρνούσε από τη δουλειά του, έπιασε στο τσάκ τον κλέφτη του αμαξιού του.

«Γύρναγα από το μαγαζί και φεύγω για να γυρίσω στο σπίτι και βλέπω μέσα στο αυτοκίνητο έναν άνθρωπο, κοιτάω την πινακίδα και ήταν το δικό μου. Πήγα του χτύπησα το τζάμι και του είπα ότι “έχεις κάνει λάθος αυτοκίνητο”.

Τότε ανοίγει το τζάμι και μου λέει “δικό σου είναι; του λέω ναι, ανοίγει την πόρτα και μου λέει δεν σου έχω κάνει ζημιά και του λέω όπως βλέπεις ούτε εγώ σου κάνω ζημιά”. Στη συνέχεια βγαίνει και μου λέει τη φοβερή ατάκα, “να στο κλειδώσω; το κλειδώνει και φεύγε”» περιέγραψε ο Πέτρος Λαγούτη, ο οποίος πρόσφατα μίλησε και την Μυρτώ Αλικάκη.