Αννίτα Ναθαναήλ: "Θα όρμαγα να την αρπάξω" - Το σχόλιο για τον καβγά Light – Snik και την Ιωάννα Παλιοσπύρου

"Ήμουν εκεί τα έβλεπα όλα, έβλεπα όλα τα σκηνικά, ήταν τραγικό"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αννίτα Ναθαναήλ:

Στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα μίλησε η Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία το απόγευμα της Τρίτης 6/4 βρέθηκε σε event για παρουσίαση μαγιό. Η επιχειρηματίας αναφέρθηκε και στον άγριο καβγά στα Mad Video Music Awards ανάμεσα στον Snik και τον Light.

Την ώρα που έγινε η επίθεση, η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρισκόταν στη σκηνή προκειμένου να βραβεύσει την Έλενα Παπαρίζου.

Το σχόλιο της Αννίτας Ναθαναήλ για τον καυγά Snik - Light στα MAD VMA 2022

«Ήμουν εκεί τα έβλεπα όλα, έβλεπα όλα τα σκηνικά, ήταν τραγικό. Δεν με άγχωσε που ήταν η Ιωάννα πάνω, γιατί δεν μασάει. Στην χειρότερη ήμουν και εγώ από δίπλα και θα όρμαγα να την αρπάξω. Η Ιωάννα είναι θεά, το διαχειρίστηκε τέλεια, έχει άστρο», είπε χαρακτηριστικά η Αννίτα Ναθανήλ.

«Έχει δικαίωμα να εκφράζει την οργή της»

Στην κάμερα της εκπομπής Τι λες Τώρα μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής (6/6) η Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Ιωάννα Παλιοσπύρου και στο ξέσπασμα που είχε για τα σχόλια της συγκρατούμενης της Έφης Καρακάντζουλα.

Μάλιστα η Αννίτα Ναθαναήλ αποκάλυψε πως η καλή της φίλη, την οποία έχει στηρίξει από την αρχή στον Γολγοθά που περνάει, αισθάνεται υπέροχα χωρίς τη μάσκα της.

«Έχει δικαίωμα να εκφράζει την οργή της. Μακάρι να γίνει πράξη για το μέλλον, να εμπνευστούν κάποιοι άνθρωποι να αντιμετωπίζουν διαφορετικά τέτοιες ενέργειες.

Αισθάνεται υπέροχα χωρίς τη μάσκα και είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ που πρέπει να δώσουμε στον κόσμο που την αγκάλιασε και την αποδέχτηκε, που θεωρεί την εικόνα της φυσιολογική. Είμαστε αυτή η κοινωνία που έχουμε την ανοχή να αγκαλιάσουμε και αυτούς που έχουν ανάγκη. Ισχύει ότι δεν πήγε καλά το τελευταίο της χειρουργείο. Δεν το βάζουμε κάτω, είμαστε εδώ. Έχουμε υπομονή και επιμονή.

Η Ιωάννα είναι αξιοθαύμαστο πλάσμα. Εμπνέει πολλούς ανθρώπους καθημερινά, όχι μόνο γυναίκες. Την πιστεύω, θεωρώ πως μπορεί να κάνει τα πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αννίτα Ναθαναήλ.