Ρίγη συγκίνησης με τον Γιώργο Μαζωνάκη

Πολύ τρυφερή κίνηση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ρίγη συγκίνησης με τον Γιώργο Μαζωνάκη

Τον τίτλο ΜΑΖΩΞΗ! Μία ΜΑΖΩΞΗ Μουσικής, Ανθρωπιάς & Αγάπης έχουν οι καλοκαιρινές συναυλίες του Γιώργου Μαζωνάκη, ανά την Ελλάδα. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μαζί με τους εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας «ο Άλλος άνθρωπος», με ηχηρό μήνυμα αγάπης και ανθρωπιάς: «Μαγειρεύουμε Όλοι Μαζί – Τρώμε όλοι μαζί», την ίδια ημέρα της κάθε συναυλίας και σε κεντρικό σημείο της κάθε πόλης, μαγειρεύουν και προσφέρουν φαγητό για τους συνανθρώπους μας σε ανάγκη!

Για αυτόν τον λόγο το πρωί της Τετάρτης 7/7 στην Πλατεία Όλγας, στην Πάτρα και μαζί με πλήθος κόσμου, μαγείρεψαν και προσέφεραν φαγητό και τρόφιμα σε συνανθρώπους μας, όπως είχαν κάνει στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, πριν λίγες ημέρες.

Ρίγη συγκίνησης με τον Γιώργο Μαζωνάκη

Ρίγη συγκίνησης με τον Γιώργο Μαζωνάκη

Ο Γιώργος Μαζωνάκης αποκαλύπτει το νέο επαγγελματικό του βήμα

Ο Γιώργος Μαζωνάκης βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στη Θεσσαλονίκη για την συναυλία που πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής 24/6. Ο τραγουδιστής, πέρα από τους επαγγελματικούς λόγους, βρήκε την ευκαιρία να ικανοποιήσει και τα φιλανθρωπικά αισθήματα, που τον διακατέχουν.

Πιο συγκεκριμένα, βοήθησε στο έκτακτο μαγείρεμα που διοργάνωσε ο ” Άλλος Άνθρωπος”. Εκεί τον συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες και ο ταλαντούχος ηθοποιός πλέον αναφέρεται στην ταινία, την οποία συμμετέχει και κέρδισε το βραβείο στις Κάννες, με θέμα την ανθρώπινη επαφή.

«Ένα όνειρο ήταν να βγούμε έξω από τα σύνορα της χώρας με την ελληνική γλώσσα φυσικά. Και αυτό έγινε φέτος με τον Arash που κάνουμε μια συνεργασία στα ελληνικά και στη δική του γλώσσα, τα φαρσί. Και μέχρι τώρα φαίνεται ότι το έχουν αγαπήσει και το έχουν στείλει στον ουρανό».