Έγινε viral ο Χρήστος Μάστορας - Το βίντεο που κυκλοφορεί παντού

Επική στιγμή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έγινε viral ο Χρήστος Μάστορας - Το βίντεο που κυκλοφορεί παντού

Μπορεί πριν από λίγες ημέρες να είχε γίνει viral ένα βίντεο από συναυλία του που έγινε πρόταση γάμου, ωστόσο χθες 6/7, έγινε για ακόμη μια φορά viral ο Χρήστος Μάστορας. Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί παντού ένα βίντεο από συναυλία του συγκροτήματος Μέλισσες, στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας.

Στο εν λόγω βίντεο ο τραγουδιστής ανέβηκε στη σκηνή και αποφάσισε να καλωσορίσει το κοινό που έδωσε το παρών για να τον δει, μιμούμενος έναν συνάδελφο του. Συγκεκριμένα, υποδύθηκε τον Γιώργο Σαμπάνη. Πήρε το μικρόφωνο και χάρισε στο κοινό του μια απίστευτη στιγμή.

«Είμαι ο Γιώργος Σαμπάνης και το καταλάβατε από τη φωνή μου και είναι πολύ μεγάλη τιμή σας που είμαι εδώ. Και έχω γράψει 100.000 τραγούδια», ξεκινά να λέει και συνέχισε: «Αυτό είναι αλήθεια, όντως. Ο τύπος γράφει συνέχεια, είναι πολυτάλαντος».

To viral βίντεο του Χρήστου Μάστορα

Αφήνει το τραγούδι;

Η χώρα έχει ξεκινήσει και μπαίνει σιγά σιγά σε ρυθμούς εκλογών και έτσι, παρόλο που προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα γίνουν, τα κόμματα έχουν ξεκινήσει να φτιάχνουν τα ψηφοδέλτιά τους. Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν ακουστεί λοιπόν είναι και αυτό του Χρήστου Μάστορα.

Είναι γνωστό πως ο αγαπημένος τραγουδιστής, πέρα από την μεγάλη δημοτικότητα που έχει στο κοινό, ασχολείται ενεργά με τα θέματα των Ελλήνων της Βόρειας Ηπείρου. Άλλωστε ο ίδιος πριν από λίγο καιρό είχε συναντηθεί γι' αυτόν τον λόγο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη (δείτε εδώ τι είχε πει ο ίδιος για τη συνάντησή τους).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, η Νέα Δημοκρατία έχει ξεκινήσει να συγκεντρώνει τα ονόματα που θα βάλει στο ψηφοδέλτιό της. Ένα από αυτά είναι και ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος προς το παρόν δεν έχει δώσει την οριστική του απάντηση.

«Πάμε στο όνομα μιας… μέλισσας που ακούγεται για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Είναι ο τραγουδιστής του γνωστού συγκροτήματος, Χρήστος Μάστορας. Να σας θυμίσω ότι είχε συναντηθεί και με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη πριν από λίγο καιρό», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος του Star.