Ρομαντικό ταξίδι στην Πάρο για την Χοψονίδου και τον Σπανούλη - Οι τρυφερές αναρτήσεις στα social

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ρομαντικό ταξίδι στην Πάρο για την Χοψονίδου και τον Σπανούλη - Οι τρυφερές αναρτήσεις στα social

Η Ολυμπία Χοψονίδου είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες αναρτήσεις από την καθημερινότητά της. Η ίδια όπως είναι λογικό έχει ένα αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα καθώς μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη έχουν αποκτήσει 6 παιδιά.

Αναμφίβολα, οι καρποί του έρωτά τους αποτελούν προτεραιότητα και για τους δυο. Έτσι λοιπόν, λίγες ημέρες μετά από την επέτειο του γάμου τους το αγαπημένο ζευγάρι ταξίδεψε στην Πάρο για ολιγοήμερες διακοπές. Συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε δυο φωτογραφίες στις οποίες είναι στο ξενοδοχείο τους.

Οι αναρτήσεις της Ολυμπίας Χοψονίδου

Ανάρτηση Χοψονίδου

Η γυναίκα που χώρισε ο Σπανούλης για τα μάτια της Χοψονίδου

Ο έρωτας έχει χτυπήσει για τα καλά τον χώρο της showbiz και πολλά ζευγάρια έχουν αποφασίσει να χαράξουν κοινή πορεία (δείτε εδώ ποιοι παντρεύονται φέτος το καλοκαίρι). Ανάμεσα σε αυτούς και ο Βασίλης Σπανούλης με την Ολυμπία Χοψονίδου, όπου πλέον έχουν κλείσει 11 χρόνια μαζί, ενώ έχουν αποκτήσει και 6 παιδιά.

Ο Βασίλης Σπανούλης από πάντα ήθελε να κάνει μικρός οικογένεια και να διοχετεύσει όλη του την αγάπη και την αφοσίωση εκεί, δεν του άρεσαν οι μικρές εφήμερες σχέσεις και αυτό το έχει αποδείξει η πορεία του. Από τα 26 του είναι με την Ολυμπία, ενώ ακόμα και πριν ήθελε να οδηγήσει την σχέση του στα σκαλιά της εκκλησίας.

Είναι γνωστό ότι όταν το ζευγάρι γνωρίστηκε, εκείνος ήταν αρραβωνιασμένος και πήγαινε με τα «μπούνια» για τον γάμο, ενώ φαίνεται πως ο κεραυνοβόλος έρωτας του άλλαξε τα σχέδια. Για την πρώην του Σπανούλη δεν είναι πολλά πράγματα γνωστά. Πρόκειται όμως για μια αθλήτρια που ζούσε στην Λάρισα και αποτελούσε τον παιδικό - εφηβικό έρωτα του διάσημου μπασκεμπολίστα.

«Είναι αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας. Γρήγορα κατάλαβα ότι ήμουν τυχερός, γιατί βρήκα μια γυναίκα που με εξιτάρει εσωτερικά και εξωτερικά. Η Ολυμπία είναι ο έρωτας της ζωής μου. Η Ολυμπία είναι το άλλο μου μισό, η γυναίκα που καλύπτει τις αδυναμίες μου, η σύντροφός μου, το πρόσωπο με το οποίο μοιράζομαι όμορφες και άσχημες στιγμές» είχε εξομολογηθεί στο παρελθόν ο αθλητής.