«Εγώ δεν λέω και κάτι άλλο, μην γίνω και όρνιο!» - Η απίστευτη σπόντα της Μελέτη για την Κίτσου

Με αφορμή τα περαστικά για την υγεία της!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Εγώ δεν λέω και κάτι άλλο, μην γίνω και όρνιο!» - Η απίστευτη σπόντα της Μελέτη για την Κίτσου

Πρόσφατα οι δυο τους ήρθαν σε "ρήξη" μέσω δηλώσεών τους με αφορμή το σχόλιο της Μαρίας Κίτσου για ορισμένους που χρησιμοποίησαν, όχι τόσο ωραία, την επιτυχία των ηθοποιών στην σειρά Άγριες Μέλισσες, χαρακτηρίζοντας τους ως όρνια. Ο λόγος για την Ελεωνόρα Μελέτη η οποία είχε αντιδράσει μετά από αυτή τη δήλωση ωστόσο αναφέρθηκε σε εκείνη μέσα από την εκπομπή της την Πέμπτη 7/7.

Πιο συγκεκριμένα έγινε γνωστό μετά από ανακοίνωση της παραγωγής, πως η ηθοποιός αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας με αποτέλεσμα να αναβληθούν κάποιες από τις παραστάσεις και μέσα από το Mega Καλημέρα, η παρουσιάστρια είπε περαστικά πετώντας ωστόσο και την σπόντα της.

Η σπόντα της Ελεωνόρας Μελέτη για την Κίτσου

Στο τέλος της είδησης, λοιπόν η Ελεονώρα Μελέτη είπε χαρακτηριστικά: «Περαστικά της, τι να πούμε… Μπορούμε να πούμε και κάτι άλλο; Εγώ δεν λέω και κάτι άλλο, μην γίνω και όρνιο».

Η απάντηση της Κίτσου στην Μελέτη

Στις κάμερες και τους δημοσιογράφους μίλησε η Μαρία Κίτσου, με αφορμή την καλοκαιρινή της περιοδεία από το Κατράκειο θεάτρο Νίκαιας με την παράσταση «Ηλέκτρα του Ευριπίδη» όπου πρωταγωνιστεί μαζί με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο και τον Γιώργο Κωνσταντίνου.

Η γνωστή ηθοποιός, που σπάνια δημιουργεί τέτοιες καταστάσεις μιας και δεν προκαλεί ποτέ, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη στον αέρα του Mega Καλημέρα, με αφορμή τη συνέντευξη της και τον σχολιασμό «όρνια» ως προς τους δημοσιογράφους.

«Τι να πω τώρα εγώ γι’ αυτό. Είμαστε σε έναν πάρα πολύ ωραίο χώρο, γιατί να μιλήσουμε γι’ αυτά. Επιβεβαιώθηκαν τα λεγόμενά μου. Αυτό» απάντησε η Μαρία Κίτσου.