Δίκη Λιγνάδη: «Όποιος μιλάει έτσι πρέπει να ψαχτεί μέσα του» - "Καταπέλτης" ο Μπιμπίλας για τις εικασίες περί σκευωρίας

Την ώρα που από στιγμή σε στιγμή θα βγει η απόφαση για τον σκηνοθέτη

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Δίκη Λιγνάδη: «Όποιος μιλάει έτσι πρέπει να ψαχτεί μέσα του» -

Όλα τα βλέμματα την Πέμπτη 7/7, είναι στραμμένα στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο και πιο συγκεκριμένα στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς σήμερα αναμένεται η τελική απόφαση του δικαστηρίου για την πολύκροτη δίκη, και η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα είναι στο πρωτοδικείο και μας μεταφέρει όλα τα νεότερα.

Την ώρα που ο συνήγορος του σκηνοθέτη Αλέξης Κούγιας έχει ξεκινήσει από νωρίς την αγόρευσή του, ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε στη δίκη, προτού όμως αποχωρήσει μίλησε στην κάμερα της εκπομπής και είπε ορισμένα πράγματα σχετικά με τα όσα ακούγονται, αλλά και για την έκβαση της υπόθεσης.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα για την δίκη

«Είναι πολύ σημαντική μέρα για εμάς. Περιμένουμε την απόφαση της δικαιοσύνης. Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο γι’ αυτό, ας βγει πρώτα και θα δούμε», είπε για την υπόθεση Λιγνάδη και πρόσθεσε σχετικά με τη δήλωση για σκευωρία: «Όποιος μιλάει έτσι πρέπει να ψαχτεί μέσα του».

Αναφορικά με την αποφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη είπε: «Δεν σχολιάζω αποφάσεις της δικαιοσύνης το έχω ξαναπεί. Δεν έχω μιλήσει μαζί του μετά την αποφυλάκισή του και επειδή είμαι μάρτυρας σε αυτή τη δίκη δεν πρέπει να έχω».

Ξέσπασε σε γέλια ο Αλέξης Κούγιας έξω από το δικαστήριο

Το πρωί της Τετάρτης 6/7, έγινε εμφανές για ακόμη μία φορά πως η "κόντρα" του Αλέξη Κούγια με τον Σπύρο Μπιμπίλα καλά κρατεί, και πως δεν φαίνεται να μπαίνει φρένο στις δηλώσεις που κάνει ο ένας προς τον άλλο σύντομα. Με αφορμή λοιπόν το κάλεσμα που έκανε το ΣΕΗ για τη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, ο δικηγόρος του θέλησε να τοποθετηθεί στο θέμα, και ειδικότερα όταν ρωτήθηκε για τον κ. Μπιμπίλα η αντίδρασή του ήταν πρωτοφανής.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για τον Σπύρο Μπιμπίλα, έβαλε τα γέλια. «Από ό,τι είδα, μόνο τον Μπίμπιλα είδα, δεν είδα κανέναν άλλον. Κι έναν άλλον κύριο που μου τον συνέστησαν ότι είναι ο Λάσκος. Πρόσφατα δεν επανεξελέγη ο κ. Μπιμπίλας; Με επιστολική ψήφο! Δεν έχει ξαναγίνει. Δεν είδα κανέναν από αυτούς που υπέγραψαν αυτή την επιστολή εδώ, έμεινε μόνος του ο κ. Μπιμπίλας. Θα νιώθει πολύ άσχημα. Και το πρωί που ήρθα και μετά στη διακοπή δεν ήταν ψυχή εδώ πέρα. Από ό,τι είδα ήταν ο πρόεδρος και ο Γραμματέας».