Η πρώτη ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μετά τις φήμες εγκυμοσύνης - Στο πλευρό της ο σύντροφός της

Διακοπές μαζί σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η πρώτη ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μετά τις φήμες εγκυμοσύνης - Στο πλευρό της ο σύντροφός της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς βιώνουν μια από τις πιο ευχάριστες περιόδους στην ζωή τους. Το ζευγάρι μπορεί στην αρχή να είχε επιλέξει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας της προσωπική τους ζωή ωστόσο πλέουν δεν διστάζουν να δείχνουν το πόσο ερωτευμένοι είναι.

Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό ολοένα και φούντωναν οι φήμες που ήθελαν την παρουσιάστρια να περιμένει το πρώτο της παιδάκι, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς η ίδια δεν δίστασε να το διαψεύσει. Από την άλλη, η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς καθώς απολαμβάνει να ποστάρει διάφορες στιγμές.

Όπως θα δείτε παρακάτω το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να κάνει μια μικρή απόδραση μέχρι στην Αστυπάλαια όπου το τοπίο είναι άκρως μαγευτικό.

Οι αναρτήσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Ομάδα που πετυχαίνει δεν αλλάζει - Νέα αρχή για την παρουσιάστρια στο κανάλι του ΣΚΑΪ

Όλα τα κανάλια της ελληνικής τηλεόρασης, αυτό το διάστημα, βρίσκονται σε συζητήσεις με διάφορα πρόσωπα που είτε υπάρχουν ήδη στην επικαιρότητα είτε θέλουν να επιστρέψουν σε αυτήν, με στόχο την αναδιαμόρφωση των προγραμμάτων και των εκπομπών για την επόμενη σεζόν.

Ένα από αυτά τα κανάλια είναι και ο ΣΚΑΪ, όπου φαίνεται πως ενδιαφέρεται να αλλάξει τελείως την ψυχαγωγική του ζώνη, με αποτέλεσμα να επηρεάζονται άμεσα ορισμένες προσωπικότητες, όπως είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που την είδαμε στον ρόλο της παρουσίασης του Κάτι Ξαναψήνεται, που μόλις ολοκληρώθηκε για φέτος με μία ανάρτηση της ίδιας. Ποια θα είναι η εξέλιξή της;

Η συμφωνία έχει "κλειδώσει", καθώς η παρουσιάστρια θα παραμείνει στο κανάλι του Φαλήρου, ωστόσο αυτό που δεν είναι σίγουρο, ακόμα, είναι η εκπομπή που θα κληθεί να παρουσιάσει.

Το γεγονός πως επιστρέφει το My Style Rocks είναι ύψιστης σημασίας, διότι η επιθυμία του ΣΚΑΪ, μέχρι τώρα είναι η επιστροφή της εκεί, μαζί με τον Στέλιο Κουδουνάρη. Παρόλα αυτά, η ίδια έχει αναφέρει πως θα ήθελε να βρεθεί ξανά σε μία εκπομπή όπως ήταν το "Σπίτι μου, σπιτάκι μου" στην πρωινή ζώνη, ενώ την ίδια στιγμή επιβεβαιώνεται πως το Κάτι Ξαναψήνεται θα συνεχιστεί κανονικά. Φυσικά, όλα θα φανούν όταν θα "πέσουν" οι υπογραφές.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου