Με κοντό λευκό σορτσάκι και φουλ ανανεωμένη - Νέα εμφάνιση της Ασημακοπούλου μετά το διαζύγιο

Έτσι περνάει τις ημέρες της σαν single mother

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με κοντό λευκό σορτσάκι και φουλ ανανεωμένη - Νέα εμφάνιση της Ασημακοπούλου μετά το διαζύγιο

Ήταν Κυριακή 26/6 όταν η Έλενα Ασημακοπούλου ανακοίνωσε το χωρισμό της από τον σύζυγό της Μπρούνο Τσιρίλο. Μέχρι τότε ο χωρισμός τους ήταν απλά φήμες, που τελικά επιβεβαιώθηκαν με μια ανάρτηση της ηθοποιού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και αρκετούς μήνες, ωστόσο, μέχρι να καταφέρουν να διαχειριστούν την κατάσταση το κρατούσαν κρυφό από τα media.

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού, ήρθε και η πρώτη δημόσια εμφάνιση της. Πλέον, που ο όλος ντόρος που είχε δημιουργηθεί έχει ηρεμήσει, μπορεί πιο ήρεμα και άνετα και κάνει εξόδους.

Μάλιστα, πρόσφατα βρέθηκε στην συναυλία της Άννας Βίσσης μαζί με την παρέα της. Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την Έλενα Ασημακοπούλου φουλ ανανεωμένη και κούκλα.

Φωτογραφίες από την εμφάνιση της Έλενας Ασημακοπούλου

Έλενα Ασημακοπούλου συναυλία Βανδή

Έλενα Ασημακοπούλου χωρισμός

Αποκαλύψεις για το διαζύγιο της με τον Τσιρίλο

Το πρωί της Δευτέρας 27/6, χωρισμός αυτός έπαιξε πρώτο θέμα στις πρωινές εκπομπές με την Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day να περνά σε περαιτέρω αποκαλύψεις.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως αυτή η είδηση δεν ήταν κάτι που τους ξάφνιασε καθώς πρόκειται για ένα γεγονός που τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της το γνώριζαν αλλά προτίμησαν να σεβαστούν την επιθυμία της να το ανακοινώσει η ίδια όταν θα έκρινε ότι είναι το καλύτερο.

Μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνέχισε λέγοντας πως το διαζύγιο του ζευγαριού έχει ήδη βγει ενώ την επιμέλεια της κόρης τους η Έλενα Ασημακοπούλου μιας και ο Μπρούνο Τσιρίλο έχει επιστρέψει μόνιμα στην Ιταλία.

Όσο για τον λόγο που η Έλενα Ασημακοπούλου επέλεξε αυτή τη στιγμή για να ανακοινώσει το διαζύγιό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξήγησε πως αυτό έγινε τώρα που η κόρη της έχει τελειώσει τη σχολική χρονιά και δε θα χρειαστεί να απαντά σε αδιάκριτες ερωτήσεις που ενδεχομένως να τη φέρουν σε δύσκολη θέση.