«Έρχεται η σημαντικότερη μέρα...» - Βαθιά συγκινημένος ο Πανταζής λίγο πριν ντυθεί νυφούλα η Κόνι

Η τρυφερή ανάρτηση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Έρχεται η σημαντικότερη μέρα...» - Βαθιά συγκινημένος ο Πανταζής λίγο πριν ντυθεί νυφούλα η Κόνι

Η Κόνι Μεταξά είναι ένα βήμα πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και εκπληρώσει ουσιαστικά το όνειρο ζωής της, να παντρευτεί δηλαδή με τον αγαπημένο της Μάριο Καπότση. Αυτήν την περίοδο το ζευγάρι είναι στα Χανιά οργανώνοντας και τις τελευταίες ετοιμασίες.

Όσο για τον πρώτο άντρα, που είχε τεράστια αδυναμία στο κορίτσι, ο λόγος για τον Λευτέρη Πανταζή, είναι γνωστό πως λιώνει εδώ και χρόνια για την Κόνι και πλέει και εκείνος σε πελάγη ευτυχίας. Μάλιστα, την Πέμπτη 7/7 ο τραγουδιστής έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, γράφοντας συγκινητικές ευχές για την κόρη του.

Οι ευχές του Λευτέρη Πανταζή για τον γάμο της κόρης του

«Παιδί μου έρχεται η σημαντικότερη μέρα τις ζωής σου με τον αντρούλη σου και είμαι ο ποιο ευτυχισμένος μπαμπάς του κόσμου!!!Να ζήσετε και να είστε ευτυχισμένοι».

Λευτέρης Πανταζής - Κόνι

Τα κιλά που έχασε ο τραγουδιστής πριν τον γάμο της Κόνι

Λίγος καιρός έμεινε μόνο, μέχρι να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας η κόρη του Λευτέρη Πανταζή, Κόνι Μεταξά, η οποία θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της Μάριο Καπότση (δείτε εδώ την εξομολόγηση του Πανταζή για εκείνον). Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα είχε αναφέρει πως όλοι πρέπει να προσέχουν τη διατροφή τους μέχρι τότε για να είναι όπως πρέπει στο χαρμόσυνο γεγονός, και έτσι ο πατέρας της που της έχει τρελή αδυναμία, μπήκε σε πρόγραμμα για να χάσει τα περιττά κιλά και να μπορέσει να την παραδώσει στον γαμπρό!

Σε δηλώσεις του λοιπόν που προβλήθηκαν το πρωί της Τετάρτης 29/6 στο Happy Day, ο περήφανος μπαμπάς μίλησε για τα κιλά που έχει χάσει και ανέφερε πως στο γάμο θα τραγουδάει μέχρι το πρωί!

«Έχουμε χάσει 10 και συνεχίζουμε. Είμαι σε καλό δρόμο», δήλωσε στην κάμερα του Happy Day, ενώ αναφορικά με την αποκάλυψη ότι δεν θα υπάρχουν παιδιά στον γάμο και το γλέντι, εξήγησε:

«Προτίμησαν να φέρουν παιδιά στον γάμο γιατί θα γίνει χαμός. Θα τραγουδάω μέχρι το πρωί. Δεν εννοούσε ότι απαγορεύονται τα παιδιά, τα μπερδέψαμε λίγο».