Αδυνατισμένη και κούκλα - Η Μπέσσυ Αργυράκη με μαύρο μπικίνι και χωρίς ρετούς

Στα καλύτερά της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδυνατισμένη και κούκλα - Η Μπέσσυ Αργυράκη με μαύρο μπικίνι και χωρίς ρετούς

Η Μπέσσυ Αργυράκη εδώ και κάποιους μήνες αποφάσισε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή της και να χάσει αρκετά κιλά. Η αρχή έγινε με τη συμμετοχή της στο DWTS όταν η τραγουδίστρια είδε ότι με τις πρόβες είχε ξεκινήσει να αλλάζει το σώμα της (δείτε εδώ πόσα κιλά έχασε).

Έτσι αποφάσισε να συνεχίσει αυτή την προσπάθεια και πλέον, η αλλαγή πάνω της είναι εμφανής. Η ίδια έχει ήδη ξεκινήσει τις καλοκαιρινές διακοπές της και μάλιστα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία υπέροχη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με το μπικίνι της.

Στα καλύτερά της η Μπέσσυ Αργυράκη

Όπως μπορείτε να δείτε, η Μπέσσυ Αργυράκη στα 65 της όχι μόνο έχει καταφέρει να διατηρήσει το κορμί της σε πολύ καλή κατάσταση αλλά δείχνει υπέροχη μέσα στο μαγιό της.

Μπέσσυ Αργυράκη μαγιό

«Το DWTS ήταν παρακινδυνευμένο και για την ηλικία μου και για...»

Το βράδυ της Τρίτης (31/5) η Μπέσσυ Αργυράκη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «The 2night show» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε για την καριέρα της στο τραγούδι αλλά και τις αμέτρητες συνεργασίες της ενώ από την άλλη δεν δίστασε να μιλήσει και για την συμμετοχή της στο Dancing with the stars όπου λίγο αργότερα την είδαμε να αποχωρεί.

«Έχω δουλέψει με όλα τα μεγάλα ονόματα. Ο Στράτος Διονυσίου ήταν ο αγαπημένος μου, ήμουν τοπ γούρι του. Εκτός από μεγάλος καλλιτέχνης, ήταν κι ένα μεγάλο παιδί. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που δεν αφήνουν το παιδί μέσα τους να μεγαλώσει. Αν κάτι τύχαινε και τον ενοχλούσε, θα το έλεγε… Ήταν αυτό το αυθόρμητο παιδί, που λάτρεψε ο κόσμος…

Από την άλλη, η ίδια αναφέρθηκε και για την εμπειρία με το Dancing With The Stars λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ξύπνησα από εάν ωραίο όνειρο από τότε. Αυτό που έχει μεσολαβήσει είναι ότι ποτέ δεν είναι αργά να κάνεις το όνειρό σου, να ονειρευτείς και να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου.

Όταν ξεκίνησα στο Dancing With The Stars δεν περίμενα να είναι κάτι που θα με ξετρελάνει, δεν περίμενα ότι θα μου άνοιγε μια πόρτα στο φως και θα με κάνει να νιώσω μικρότερη», είπε για όσα άλλαξαν μετά την ενασχόλησή της με τον χορό.

Ήταν παρακινδυνευμένο και για την ηλικία μου και για τα κιλά μου. Φαντάσου, ο άνδρας μου όταν το έμαθε μου είπε “Πού πας ρε Καραμήτρο” που είναι και γιατρός και που ο ίδιος μου έβγαλε και το καπέλο στο τέλος».