«Πάνω από όλα αγαπάμε αυτούς που κάνουν αυστηρή...» - Με αυτό τον τρόπο αποχαιρέτησε το κοινό του ο Γιώργος Παπαδάκης

Τα όλο νόημα λόγια στο Καλημέρα Ελλάδα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Πάνω από όλα αγαπάμε αυτούς που κάνουν αυστηρή...» - Με αυτό τον τρόπο αποχαιρέτησε το κοινό του ο Γιώργος Παπαδάκης

Την Παρασκευή 8/7 όπως έχουμε δει, πολλές είναι οι εκπομπές που ρίχνουν αυλαία για τη φετινή σεζόν, και έτσι μετά την Σταματίνα Τσιμτσιλή στο στο Happy Day, και ο Γιώργος Παπαδάκης αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό του στην τελευταία εκπομπή του «Καλημέρα Ελλάδα». Ο παρουσιαστής ευχαρίστησε άπαντες ενώ ανανέωσε το ραντεβού του μαζί τους την επόμενη σεζόν.

Τα αποχαιρετιστήρια λόγια του Παπαδάκη

«Όλοι αυτοί που βρίσκονται εδώ ένα μεγάλο ευχαριστώ. Χωρίς εσάς δεν γίνεται η τηλεόραση. Η τηλεόραση είστε όλοι εσείς! Ένα ευχαριστώ σε εσάς κυρίες και κύριοι γιατί εκείνοι οι οποίοι διατηρούν μία εκπομπή δεν είναι η καλή ή κακή δουλειά που κάνουν εκείνοι, οι οποίοι την παρουσιάζουν, αλλά είστε εσείς. Και εμείς μη νομίζετε ότι είμαστε καλά. Καλό καλοκαίρι, σας αγαπάμε και πάνω από όλα αγαπάμε αυτούς που κάνουν αυστηρή κριτική στην εκπομπή. Ελπίζουμε να κάνετε πιο αυστηρή την επόμενη χρονιά.

Εμείς θα έχουμε τη δυνατότητα να τα πούμε όπου κι αν βρισκόμαστε ο καθένας. Δηλαδή τώρα το καλοκαίρι των διακοπών. Και αργότερα, άλλοι στον ΑΝΤ1, άλλοι αλλού, τους ευχόμαστε καλό ταξίδι, έχουν την αγάπη και την βαθιά εκτίμησή μας. Καλημέρα Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

Η γυναίκα που θα βρεθεί στο πλευρό του από Σεπτέμβρη

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life, ο ΑΝΤ1 βρίσκεται ένα βήμα πριν από συμφωνία - έκπληξη με τη Μαρία Αναστασοπούλου. Μετά από σχεδόν δυο δεκαετίες, αποχωρεί από τον ΣΚΑΙ και είναι σε τελικό στάδιο συζητήσεων με το κανάλι του Αμαρουσίου για να ενταχθεί τη νέα σεζόν στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, στο πλευρό φυσικά του κορυφαίου παρουσιαστή που μετρά πάνω από 30 χρόνια στο χώρο και στο τιμόνι της Παρουσίασης, ποιον άλλο, στον Γιώργο Παπαδάκη.

Μετά την ανανέωση της συμφωνίας του με το σταθμό, ο Παπαδάκης αποφάσισε να ενισχύσει και να ανανεώσει την εκπομπή, φέρνοντας στο πλευρό του τη μέχρι σήμερα συμπαρουσιάστρια του Δημήτρη Οικονόμου.

Μαρία Αναστασοπούλου Καλημέρα Ελλάδα ΑΝΤ1