Το Πρωινό: «Δεν είναι το φόρεμα που φόρεσες...» - Οι σπόντες μεταξύ Λιάγκα και Σκορδά στον αέρα της εκπομπής

Με αφορμή την τελευταία μέρα της παρουσιάστριας στον ΑΝΤ1

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Το Πρωινό: «Δεν είναι το φόρεμα που φόρεσες...» - Οι σπόντες μεταξύ Λιάγκα και Σκορδά στον αέρα της εκπομπής

Σήμερα, 8/7 ρίχνει αυλαία για τη σεζόν το Πρωινό, όπως και οι περισσότερες εκπομπές αλλά για τη Φαίη Σκορδά είναι λίγο πιο ιδιαίτερη η μέρα καθώς για την ίδια ίσως είναι και η τελευταία μέρα της στον ΑΝΤ1.

Η παρουσιάστρια εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής πιο εντυπωσιακή από ποτέ με ένα κολλητό floral φόρεμα, που διέγραφε το καλλίγραμμο κορμί της και τις τέλειες αναλογίες της, και ο Γιώργος Λιάγκας δεν δίστασε να το σχολιάσει on air και να ξεκινήσουν οι μπηχτές.

Οι σπόντες του Γιώργου Λιάγκα στη Φαίη Σκορδά

Ο Γιώργος θυμόταν ότι στην πρώτη μέρα της φετινής σεζόν, φορούσε παρόμοιο φόρεμα και της είπε: «Δεν είναι το φόρεμα που φόρεσες στην πρώτη μέρα της εκπομπής;» και η παρουσιάστρια με χαμόγελο είπε: «Δεν έβαλα το ίδιο, έβαλα της νέας κολεξιόν… Προετοιμάζεσαι για τα της μόδας;» και ξέσπασαν σε γέλια οι συνεργάτες της.

Και στη συνέχεια ο Γιώργος να σκύβει το κεφάλι και να λέει: «Ε, μάλιστα»! Και συνέχισε λέγοντας: «Θα μαγειρέψω και σήμερα…» και χαμογέλασε αμήχανα.

Το πλάνο δε της Φαίης Σκορδά όσο μιλούσε ο Γιώργος έδειχνε πως και εκείνη βρισκόταν σε δύσκολη θέση μιας και μετά από πολλά χρόνια θα βρεθεί σε λίγες ώρες να αποχαιρετά τους συνεργάτες της.

Υπονοούμενα και σπόντες βέβαια άκουσε και χθες από τη Λίτσα Πατέρα

Το μεσημέρι της Πέμπτης 7/7 στο Πρωινό παρακολουθήσαμε ένα ιδιαίτερο τηλεοπτικό στιγμιότυπο ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και την Λίτσα Πατέρα, κατά τη διάρκεια που η αστρολόγος ανέλυε τις ημερήσιες προβλέψεις της. Μια μέρα πριν την λήξη της τηλεοπτικής σεζόν κι ενώ οι φήμες για το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας δίνουν και παίρνουν, η αστρολόγος θέλησε να της στείλει ένα μήνυμα οπότε ''πέταξε'' το υπονοούμενό της όλο νόημα.

Αρχικά, η Λίτσα Πατέρα είπε για τους Υδροχόους, το ζώδιο της Φαίης: «Προσέχετε πολύ εσείς που είστε γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, μια αλλαγή ενδεχομένως να μην είναι τόσο μελετημένη θα μπορούσα να πω, ενώ οτιδήποτε έχει σχέση με τα οικονομικά θα μπορούσαν να προωθηθούν».

Η Φαίη Σκορδά κοίταξε την κάμερα όλο νόημα. Η μεγάλη έκπληξη, όμως, της ήρθε στη συνέχεια από εκεί που δεν το περίμενε.

Όταν η Λίτσα Πατέρα συνέχισε με τους Ιχθείς, είπε κοιτώντας την παρουσιάστρια: «Αν δεν κάνετε κάποια λάθη στη ζωή σας, την περίοδο αυτή θα μπορούσατε να δημιουργήσετε πάρα πολλά θέματα τα οποία είναι σημαντικά.

Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ενδεχομένως να σας δημιουργήσουν μια δύσκολη κατάσταση». Τότε ήταν που διέκοψε τις προβλέψεις και την ρώτησε: «Ακούς; Μαθαίνεις τίποτα»; Η Φαίη Σκορδά έγνεψε καταφατικά, για να πάρει την απάντηση: «Δε νομίζω».