«Σταμάτησα μετά το ατύχημα, κόντεψα να σκοτωθώ...» - Ο Χάρης Σώζος σε μία αποκαλυπτική εξομολόγηση για τη ζωή του

Τα 3 μίλια και οι χρυσές εποχές της τηλεόρασης

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Σταμάτησα μετά το ατύχημα, κόντεψα να σκοτωθώ...» - Ο Χάρης Σώζος σε μία αποκαλυπτική εξομολόγηση για τη ζωή του

Ο Χάρης Σώζος, τον οποίο απολαύσαμε αυτή τη σεζόν μέσα από το ρόλο του στην καθημερινή σειρά του Star Τρία Μίλια, (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης του τελευταίου επεισοδίου) μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» το πρωί της Παρασκευής 8/7, και αναφέρθηκε στην σειρά, στο ατύχημα που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή, αλλά αποκάλυψε και τον λόγο που αποχώρησε από παράσταση και για την εποχή με τις χρυσές αμοιβές στην τηλεόραση.

Ο Χάρης Σώζος μιλά και αποκαλύπτει για όλα

«Στην επαρχία που μεγάλωσα δεν τολμούσες να πεις πως θα γίνεις ηθοποιός» εξηγεί και δηλώνει πως δεν επιθυμεί η κόρη του να ασχοληθεί με την ηθοποιία. Για τις «χρυσές» εποχές της τηλεόρασης αναφέρει πως συγκεκριμένα με τη σειρά «Δις Εξαμαρτείν» που σημείωσε τεράστια επιτυχία, «δεν ξιπάστηκα, ντρεπόμουν κιόλας, δεν με ευχαριστούσε».

«Πρόλαβα τις χρυσές εποχές, υπήρχαν ισχυρές αμοιβές. Μπορεί να έπαιρνε κάποιος ηθοποιός από 1.000 έως 10.000» αναφέρει. Ερωτώμενος για δύσκολες συμπεριφορές στον χώρο της δουλειάς του, αποκαλύπτει πως «έφτασε στο αμήν» με μία σκηνοθέτιδα και έφυγε από τη δουλειά. «Δεν μπορούσα να κάνω ανοησίες» προσθέτει.

«Φοβόμουν πως ο γιος μου ήθελε να γίνει ηθοποιός. Από τα 9 μέχρι τα 16 του μέναμε μόνοι μας, επικοινωνούσαμε με σημειώματα, ήταν δύσκολη περίοδος». Τέλος, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στο σοβαρό ατύχημα που είχε με τη μηχανή του, που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή. «Πάντα είχα μηχανή μέχρι που σταμάτησα μετά το ατύχημα, κόντεψα να σκοτωθώ».

«Αν δεν υπήρχε το ατύχημα μπορεί να πήγαινε παραπάνω ο ρόλος μου στις Άγριες Μέλισσες»

Πριν λίγο καιρό μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε καθώς και στη συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες, η οποία θα είχε παραταθεί αν δεν υπήρχε το τροχαίο.

«Ο ρόλος μου στις Άγριες Μέλισσες ήταν για συγκεκριμένα επεισόδια. Βέβαια, αν δεν υπήρχε το ατύχημα, μπορεί να πήγαιναν και παραπάνω. Δεν ξέρω αν θα βρει δικαίωση ο Θέμελης, δεν μπορώ να είμαι στο μυαλό των συγγραφέων.

Είχα ένα τροχαίο, ευτυχώς είμαι αρκετά καλά τώρα, είμαι στη φάση της ανάρρωσης και είναι ίσως αυτό που θα ευχόμουν να πάθω σε ένα ατύχημα, να είναι τόσο ελαφριά τα συμπτώματα. Έσπασα 6 πλευρά, τρύπησε λίγο ο πνεύμονας, αλλά θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερα. Ευχαριστώ τον Θεό που σώθηκα», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Σώζος.