«Καλύτερα να τραγουδάνε παρά να μιλάνε!» - Τα πυρά της Κατερίνας Καινούργιου για τον Αδαμαντίδη

Απασφάλισε η παρουσιάστρια

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Καλύτερα να τραγουδάνε παρά να μιλάνε!» - Τα πυρά της Κατερίνας Καινούργιου για τον Αδαμαντίδη

Ένα θέμα που απασχολεί αρκετά το τελευταίο διάστημα εξαιτίας των διαστάσεων που πήρε αλλά και των αποκαλύψεων που βγήκαν στο φως, είναι αυτό του Θέμη Αδαμαντίδη ο οποίος κατηγορείται για ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του.

Ένα μέρος λοιπόν της συνέντευξης του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσίασε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της και θέλησε να σχολιάσει τα όσα άκουσα και τη θέση που πήρε ο τραγουδιστής.

"Καταπέλτης" η Καινούργιου για την υπόθεση

«Είναι η δεύτερη φορά που θαυμάζω πάρα πολύ καλλιτέχνη, ο πρώτος είναι ο Νότης Σφακιανάκης. Καλύτερα κάποιοι άνθρωποι να κρατούν το μικρόφωνο μόνο για να τραγουδάνε παρά να μιλάνε. Δεν ξέρω αν είναι βαρύ. Νιώθω ότι εκτίθεται».

Οι 5 μάρτυρες του Θέμη Αδαμαντίδη που θα καταθέσουν στην δίκη εναντίον της πρώην συντρόφου του

Για ξυλοδαρμό κατήγγειλε η Βαρβάρα Κίρκη τον πρώην σύντροφό της Θέμη Αδαμαντίδη και η δίκη θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουλίου. Στο πλευρό του λοιπόν, ο τραγουδιστής θα έχει 5 μάρτυρες που θα καταθέσουν υπέρ του.

Να σημειωθεί πως δικηγόρος του είναι ο Αλέξης Κούγιας του οποίου οι δηλώσεις για την υπόθεση είναι καταπέλτης, με τον Απόστολο Λύτρα να μην διστάζει να του απαντάει.

Ο μεγάλος γιος του Θέμη Αδαμαντίδη, ο οποίος θα υποστηρίξει ότι ο πατέρας του δεν έχει ασκήσει βία εναντίον κάποιας γυναίκας, η πρώην σύζυγος του και μητέρα του μεγάλου του γιου, η πρώην σύντροφος που έχουν αποκτήσει ένα παιδί, φίλος του που είναι αξιωματικός στην Αστυνομία και ακόμα ένας φίλος του.