Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Επιμένει και δεν τα παρατά η Μπίκα - Η νέα κίνηση της στην υπόθεση

Είναι αποφασισμένη να κάνει ότι χρειαστεί για να το αποδείξει

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Επιμένει και δεν τα παρατά η Μπίκα - Η νέα κίνηση της στην υπόθεση

Μπορεί η τελευταία δικαστική απόφαση να βγάζει από το κάδρο τον Βασίλη Λεβέντη, ωστόσο η Γεωργία Μπίκα δηλώνει πιο αποφασισμένη από ποτέ και στέκεται δυνατή προκειμένου να ανατρέψει τα δεδομένα και να δικαιωθεί για τον βιασμό που κατήγγειλε την Πρωτοχρονιά την Θεσσαλονίκη.

Όπως υποστηρίζει η ίδια, η αλήθεια θα λάμψει, και είναι έτοιμη να κάνει όσες κινήσεις χρειαστούν για να αποδείξει ότι δεν έλεγε ψέματα για τα όσα έγιναν , και πως πράγματι έπεσε θύμα βιασμού, σε σουίτα ξενοδοχείου.

Οι νέες κινήσεις της Γεωργίας Μπίκα

Σύμφωνα με το newsit.gr τα ηνία της νομικής εκπροσώπησης αναλαμβάνει ο γνωστός ποινικολόγος Νίκος Διαλυνάς, και στο πλευρό της παραμένει ως νομικός σύμβουλος ο κ. Αθανάσιος Ζιώγας.

Υπενθυμίζεται πως το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, με βούλευμα που δημοσιεύτηκε έκανε δεκτή την εισήγηση της εισαγγελέως Πρωτοδικών Κυριακής Κλιάμπα, η οποία, βασίζοντας το σκεπτικό της απαλλακτικής της πρότασης στο σύνολο των αποδεικτικών μέσων της δικογραφίας -και μεταξύ αυτών σε καταθέσεις μαρτύρων- αλλά και στα επιστημονικά αποτελέσματα των εξετάσεων από τα Εργαστήρια Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Θεσσαλονίκης και της Βέρνης, κατέληξε στο συμπέρασμα πως τα όσα κατέθεσε η Γεωργία Μπίκα, «αποτελούν μυθεύματα και ασύστολα ψεύδη».

Ανατροπή με τις τοξικολογικές της - Τι ανιχνεύθηκε στον οργανισμό της

Ωστόσο, το πρωί της Δευτέρας 6/6, η εκπομπή Super Κατερίνα έφερε στο φως τα αποτέλεσμα των εξετάσεων της Γαλλίας, τα οποία φαίνεται πως είναι τελείως αντίθετα.

Συγκεκριμένα, υποστηρίζουν πως η Γεωργία βρισκόταν σε πολύ βαριά κατάσταση μέθης κάτι που ανατρέπει αρκετά τα έως τώρα δεδομένα.