Κοινωνία ώρα mega: Καταντράπηκε η ρεπόρτερ - Άβολο περιστατικό με τουρίστες που πήγαιναν Μύκονο

Πως το διαχειρίστηκε;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κοινωνία ώρα mega: Καταντράπηκε η ρεπόρτερ - Άβολο περιστατικό με τουρίστες που πήγαιναν Μύκονο

Το φετινό καλοκαίρι φαίνεται πως θα κατακλύσουν τα νησιά οι τουρίστες, που θα καταφτάσουν τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό σε αυτά. Χωρίς αμφιβολία νούμερο ένα επιλογή θα είναι για πολλούς η Μύκονος, η οποία είθισται να έχει μεγάλη προσέλευση κατά τους καλοκαιρινούς μήνες τόσο από διάσημους και μη (δείτε εδώ το πολυτελές ξενοδοχείο που μένει στο νησί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου).

Έτσι λοιπόν, την Παρασκευή 8/7 στο λιμάνι του Πειραιά βρέθηκε ρεπόρτερ από την εκπομπή ''Κοινωνία ώρα mega'', η οποία στην προσπάθεια της να καταγράψει το κόσμο που εντόπιζε στις αφίξεις ήρθε αντιμέτωπη με ένα αρκετά άβολο σκηνικό, έναν Κύπριο τουρίστα, που έφευγε για το νησί των ανέμων με μια πλαστική κούκλα αγκαλιά.

Άβολο περιστατικό στο ''Κοινωνία ώρα mega'' με ταξιδιώτες προς Μύκονο

«Αυτό που βάλεις εδώ πέρα, δεν είναι ωραίο. Να το βάλεις από την άλλη», με την Ανθή Βούλγαρη να ρωτάει τι είναι και την Νέτη Φίλια να απαντά: «Είναι μια πλαστική κούκλα, θέλεις να την περιγράψω; Δεν θα ήθελα».

Η τιμή του freddp espresso για όσους επισκεφτούν το νησί

Οι τιμές στη Μύκονο είναι κάθε χρόνο τσιμπημένες ωστόσο όπως όλα δείχνουν, φέτος έχουν πάει στον Θεό (δείτε εδώ τον τιμοκατάλογο του 2018)! Μάλιστα, δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Handelsblatt, η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους πιο ακριβούς προορισμούς για την φετινή σεζόν.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι και πολλοί καλλιτέχνες την επιλέγουν για τις καλοκαιρινές συναυλίες τους (δείτε εδώ πόσο κόστισε το θεαματικό show της Φουρέιρα).

Η Ελλάδα, σύμφωνα με τον συντάκτη του δημοσιεύματος, είναι «το νέο ανατέλλον αστέρι ανάμεσα στους προορισμούς για διακοπές μετά την πανδημία».

«Για την ευρωπαϊκή τουριστική βιομηχανία, αυτό το καλοκαίρι σηματοδοτεί τη μεγάλη επιστροφή. Μετά από 2,5 χρόνια πανδημίας, η επιθυμία για ήλιο και παραλία είναι τόσο μεγάλη, που οι κρατήσεις ξεπερνούν τις προσδοκίες του κλάδου» αναφέρει.

Μύκονος τιμές

Ορισμένοι προορισμοί μάλιστα αναμένεται να φτάσουν ακόμη και τα προ πανδημίας επίπεδα του 2019, που ήταν επίσης χρονιά ρεκόρ σε πολλά μέρη. Όμως οι φετινές διακοπές έχουν το τίμημά τους, σημειώνει ο συντάκτης, εξηγώντας ότι ο υψηλός πληθωρισμός, που στην ευρωζώνη έφτασε το 8,1% κάνει και τις καλοκαιρινές διακοπές πιο ακριβές.

Οι τιμές, σημειώνει, για ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων εκρήγνυνται. «Εάν δεν προσέξει κανείς στη Μύκονο, θα τον ξεσκίσουν αλύπητα: 79 ευρώ η μερίδα καλαμάρια στα κάρβουνα, 15 ευρώ ο εσπρέσο» γράφει ο αρθρογράφος, που υποστηρίζει ότι παρά την οργή αρκετών ταξιδιωτών για τις τιμές στα social media, μέχρι στιγμής, η επιθυμία για ταξίδι στην Ελλάδα δεν υποχωρεί.