Πολλά χιλιάρικα - Πόσο κοστίζει το υπερπολυτελές ξενοδοχείο που μένει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη Μύκονο

Δεν είστε έτοιμοι να δείτε τις τιμές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πολλά χιλιάρικα - Πόσο κοστίζει το υπερπολυτελές ξενοδοχείο που μένει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη Μύκονο

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βιώνει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωή της και όχι άδικα αφού λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Snik έχει βρει έναν νέο έρωτα (δείτε εδώ κοινές φωτογραφίες τους). Το μοντέλο, την εποχή αυτή απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο μαζί με τους φίλους της, ενώ μένει σε ένα άκρως εντυπωσιακό ξενοδοχείο.

Όπως είναι ευρέως γνωστό, οι τιμές στη Μύκονο φέτος είναι κάτι παραπάνω από τσιμπημένες (δείτε εδώ πόσο θα πληρώσετε για έναν καφέ), ωστόσο το ξενοδοχείο που μένει η Ηλιάνα είναι... απλησίαστο.

Η ίδια έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά στιγμιότυπα από την πισίνα που έχει το δωμάτιό της και η αλήθεια είναι πως κάθε χώρος φαίνεται υπέροχος.

Πόσο κοστίζει το ξενοδοχείο που μένει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε, διαπιστώσαμε πως οι τιμές για αυτό το τριήμερο είναι πολύ υψηλές. Σκεφτείτε δηλαδή πού φτάνουν τον Αύγουστο.

Το φθηνότερο που μπορείτε να βρείτε ξεκινάει από τα 2.880 ευρώ, ενώ ένα δωμάτιο, ή μάλλον μία σουίτα, μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 6.186 ευρώ.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξενοδοχείο Μύκονος
Ηλιάνα Παπαγεωργίου νέος σύντροφος

Ποιος είναι ο νέος της σύντροφος

Χαμός είχε ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό με τις φήμες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με την προσωπική ζωή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, η οποία όπως ξέρουμε ήδη κρατά την κρατά καλά κρυμμένη και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φώτα της δημοσιότητας. Μετά λοιπόν από τη σχέση της με τον Snik, όπως μέχρι στιγμής ξέρουμε ήταν μόνη της, ωστόσο άρχισαν να ακούγονται ψίθυροι πως το μοντέλο και παρουσιάστρια είναι ερωτευμένη ξανά...

Έπειτα από φωτογραφίες που ήρθαν στην δημοσιότητα από τα Κουφονήσια, όπου περνά τις διακοπές της φέτος, έγινε γνωστό πως έχει βρει πράγματι ξανά τον έρωτα, ωστόσο τον βρήκε σε ένα αρκετά γνώριμο μέρος, μιας και ο ψηλός μελαχρινός που έγραφαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης πως της έκλεψε την καρδιά, δεν είναι άλλος από τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Καραβασάνη!

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί πριν περίπου 10 χρόνια, το 2010 και όπως αναφέρουν άτομα από το κοντινό τους περιβάλλον, ο έρωτας αυτός ήταν κεραυνοβόλος, και ζώντας τότε μόνιμα στις ΗΠΑ της έλειπε μιας και εκείνος ήταν στην Ελλάδα. Το 2015 αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας για να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους το 2018.

Να που όμως φτάσαμε 2022 και μετά από τέσσερα χρόνια, όπως όλα δείχνουν καθώς ποτέ δεν είναι αργά, αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία και να είναι και πάλι μαζί, και από ότι φαίνεται...έκαναν και πάρα πολύ καλά μιας και είναι απίστευτα ταιριαστοί και δείχνουν σαν να μην πέρασε μία μέρα!