«Εμείς οι παλιότεροι πολλές φορές...» - "Παγωμένος" στο φινάλε του Πρωινού ο Γιώργος Λιάγκας

Η ξεχωριστή αναφορά του στη Φαίη Σκορδά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Εμείς οι παλιότεροι πολλές φορές...» -

Το Πρωινό έφτασε στο τέλος του σήμερα (8/7) και έτσι, λίγο πριν το συγκινητικό αντίο της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1 (δείτε εδώ τι είπε), τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος ευχαρίστησε ξεχωριστά τους συνεργάτες του καθώς και την συμπαρουσιάστριά του.

Ο Γιώργος Λιάγκας όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει στον ΑΝΤ1 με μία ενημερωτική εκπομπή, ωστόσο προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες.

Τα λόγια του Γιώργου Λιάγκα για το φινάλε του Πρωινού

«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τη Φαίη πάνω από όλα.

Εμείς οι παλιότεροι πολλές φορές χάνουμε τη σπίθα του ρεπορτάζ στο μάτι. Και φέτος την είδα σε νέους ανθρώπους στην εκπομπή και θέλω να τους ευχαριστήσω όλους. Ήταν μια πετυχημένη εκπομπή.

Καλό καλοκαίρι», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ποιοι σταθμοί έχουν κάνει πρόταση στη Φαίη Σκορδά

Μετά την απόφαση του σταθμού να είναι σε χωριστή εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα, που θα έχει καθαρά ενημερωτική εκπομπή με λίγο εμπορικό, οι επιλογές της παρουσιάστρια είναι είτε να μείνει με ψυχαγωγική εκπομπή στην πρωινή ζώνη του καναλιού, είτε να επιλέξει μία από τις πολλές προτάσεις που μαθαίνουμε ότι της έχουν κάνει οι άλλοι σταθμοί.

Όσον αφορά τον πρώην σύζυγο και συμπαρουσιαστή της πολλά ακούγονται για τη νέα του εκπομπή. Στο πλάι του ακούγονται ονόματα, όπως της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου της Ιωάννας Μαλέσκου αλλά και της Μαρίας Αναστασοπούλου. Τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο προς το παρόν και δεν αποκλείεται να δούμε και δύο νέα πρόσωπα, καθώς εκτός από το κομμάτι της ενημέρωσης πρέπει να καλυφθεί και το εμπορικό. Το συμβόλαιο πάντως της Φαίης με τον ANT1 λήγει σε ένα μήνα, επομένως θα κληθεί να πάρει σοβαρές αποφάσεις.

Μετά το Star και τον ΣΚΑΙ, στο παιχνίδι μπήκε σύμφωνα με πληροφορίες μας και το Mega. Και όπως έγινε γνωστό υπάρξει ήδη επικοινωνία και πρόταση από το κανάλι προς τη Φαίη. Φυσικά για καθημερινό, στην ώρα που τώρα βρίσκεται η εκπομπή Πάμε Δανάη.

Ο Λιάγκας με τη Φαίη στο Πρωινό

Αυτό δε σημαίνει κάτι για την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες οι σκέψεις του καναλιού, αν τελικά η Φαίη Σκορδά αποδεχτεί την πρόταση που της έγινε, είναι η εκπομπή της Δανάης να μετακινηθεί στο Σαββατοκύριακο ενισχύοντας εκεί το πρόγραμμα μετά από τη Σίσσυ Χρηστίδου και δίνοντας την ευκαιρία και στην Δανάη Μπάρκα να κάνει και θέατρο που τόσο το ήθελε και το αγαπά αλλά με το τωρινό της πρόγραμμα δεν είχε τον χρόνο να το υποστηρίξει.