Μύκονος: Συνελήφθη γνωστή Influencer για διακίνηση ναρκωτικών

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μύκονος: Συνελήφθη γνωστή Influencer για διακίνηση ναρκωτικών

Λίγες ημέρες μετά την σύλληψη μία Βραζιλιάνας χορεύτριας για διακίνηση ναρκωτικών, άλλο ένα γνωστό πρόσωπο εντοπίστηκε από την αστυνομία, η οποία οδηγήθηκε σε σύλληψη, καθώς αποκαλύφθηκε η συμμετοχή της σε κύκλωμα κοκαΐνης.

Ο λόγος για μία 21χρονη Influencer με 165 χιλιάδες ακόλουθους, από την Βόρεια Μακεδονία, η οποία εκτελούσε και χρέη μοντέλου. Μαζί της οδηγήθηκαν σε σύλληψη και άλλα δύο άτομα, αφού βρέθηκαν να δίνουν μικροσυσκευασίες ναρκωτικών σε διάφορους πελάτες στη Μύκονο.

Σύλληψη γνωστής Influencer για συμμετοχή σε κύκλωμα κοκαΐνης στη Μύκονο

Η ίδια βρισκόταν στο νησί εδώ και δύο εβδομάδες και όπως παρουσίαζε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκανε αγορές αξεσουάρ και ενδυμάτων από γνωστούς οίκους μόδας, επισκεπτόταν πανάκριβα εστιατόρια και έμενε σε πολυτελή καταλύματα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν συνολικά τέσσερα άτομα, από τους ο οποίους ο ένας ήταν ο 34χρονος αρχηγός του κυκλώματος και ένας 35χρονος από την Βόρεια Μακεδονία. Συνελήφθη επ' αυτόφωρω κι ένας Λιβανέζος που είχε πάει σε προκαθορισμένο σημείο για να αγοράσει ναρκωτικά.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 437 ναρκωτικά δισκία XTC με απεικόνιση νεκροκεφαλής
  • Τριμμένα δισκία XTC σε σκόνη βάρους -91,8- γραμμ.
  • 72 γραμμ. ναρκωτική ουσία 2 c – b .
  • 219,8 γραμμ. κοκαΐνη
  • 270,9 γραμμ. κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη ( MDMA )
  • 155,7 γραμμ. ακατέργαστη κάνναβη
  • Ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
  • Δίκυκλη μοτοσυκλέτα, την οποία χρησιμοποιούσαν ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών
  • Τρία κινητά τηλέφωνα
  • Το χρηματικό ποσό των 2.370 ευρώ.

Γνωστός Αλβανός λαϊκός τραγουδιστής συνελήφθη για τον ίδιο λόγο

Γνωστός Αλβανός λαϊκός τραγουδιστής έγινε γνωστό πως συνελήφθη από τις ελληνικές αρχές για διακίνηση ναρκωτικών στην Αττική. Πιο συγκεκριμένα, οι Αρχές έκαναν έφοδο σε δύο σπίτια μεταξύ αυτών και του 41χρονου τραγουδιστή, όπου βρήκαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Συνολικά από τις έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ: 1.015 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 50 γραμ. κοκαΐνης, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές, πιστόλι, 4 φυσίγγια, το χρηματικό ποσό των 9.230 ευρώ, 2 αυτοκίνητα και 4 κινητά τηλέφωνα. Να τονίσουμε πως οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Από την άλλη, προφυλακιστέος κρίθηκε σχεδιαστής μόδας για διακίνηση κοκαΐνης.