Το είπε μπροστά σε όλο τον κοινό - Η δήλωση του Οικονομόπουλου για τη γυναίκα που θα παντρευτεί

Δεν το έχει ξανά κάνει ποτέ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Το είπε μπροστά σε όλο τον κοινό -  Η δήλωση του Οικονομόπουλου για τη γυναίκα που θα παντρευτεί

Ο Νίκος Οικονομόπουλος έδωσε μια συναυλία το βράδυ της Πέμπτης 7/7 στο Κατράκειο θέατρο, στην οποία και αποθεώθηκε από το κοινό, που έσπευσε να τον απολαύσει. Τόσο η φωνή του, όσο και η η ανατρεπτική του εμφάνιση με το κατακόκκκινο πουκάμισο, που έβαλε συζητηθήκαν πολύ.

Μια ακόμη όμως κίνηση του τραγουδιστή, που με βάση τον χαρακτήρα του κανείς δεν περίμενε να κάνει, στάθηκε αφορμή για να συζητηθεί ιδιαίτερα. Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε, τραγούδησε το ''Αν θυμηθείς το όνειρο μου'' λέγοντας, πως αν είχε κάποια σχέση αυτό το τραγούδι θα αφιέρωνε στην καλή του αλλά και στην γυναίκα, που θα παντρευτεί.

Το παράδοξο εδώ, να τονίσουμε πως δεν είναι μόνο το γεγονός, ότι ο Οικονομόπουλος είναι ελεύθερος αλλά και το ότι αποφάσισε μπροστά σε τόσο πλήθος κόσμου να μιλήσει για το τι συμβαίνει επιτέλους με την ερωτική του ζωή, ενώ αποδεδειγμένα έχει μεγάλη δυσκολία με το όλο θέμα.

Η ατάκα του Νίκου Οικονομόπουλου για τα προσωπικά του

Οικονομόπουλος - Κατράκειο

Οι δηλώσεις του Οικονομόπουλο για την προσωπική του ζωή

Η κάμερα του Happy Day, το πρωί της Παρασκευής 8/7, πρόβαλε δηλώσεις από την συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο στην Νίκαια, του πολύ αγαπητού στο κοινό Νίκου Οικονομόπουλου, (που πρόσφατα γιόρτασε τα γενέθλιά του στο κέντρο που εμφανίζεται) ο οποίος σπάνια μιλά σε δηλώσεις καθώς προτιμά να εκφράζεται μέσα από την δουλειά του.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε και αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως αυτή την περίοδο είναι μόνος του, γεγονός που μας παραξενεύει μιας και σχεδόν ποτέ δεν απαντά ξεκάθαρα καθώς προτιμά να μην αναφέρεται καν σε αυτά.

«Νιώθω πολύ ωραία που ξεκινάει το summer tour αλλά πολύ άγχος. Πάντα έχω άγχος, δεν θα το αποβάλλω ποτέ από πάνω μου, μέχρι τα βαθιά γεράματα. Προσεύχομαι για να μου φύγει το άγχος. Είμαι από τη φύση μου τελειομανής. Δεν θα έκανα κάτι τηλεοπτικά, αλλά δεν πρέπει να λέμε ποτέ όχι για πράγματα που μπορεί στο μέλλον να μας γυρίσει μπούμερανγκ.

Όμως πολλές φορές κάποιοι άνθρωποι κάνουμε κάποιες δηλώσεις για τις οποίες αργότερα, ίσως να αλλάξουμε άποψη. Δεν είναι κακό, το κακό είναι να μην παραδέχεσαι ποτέ τα λάθη σου. Μια χαρά είμαι στα προσωπικά, ήσυχα, ήρεμα πολύ. Είμαι μόνος, αν πω ότι δεν είμαι θα με πάτε αλλού» αποκάλυψε ο τραγουδιστής.