«Έπαθα σοκ» - Το άγνωστο περιστατικό που αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας και τον συγκλόνισε

Συνέβη στο σύλλογο “Ελπίδα”

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Έπαθα σοκ» - Το άγνωστο περιστατικό που αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας και τον συγκλόνισε

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και την Ειρήνη Αρβανίτη παραχώρησε συνέντευξη ο Χάρης Ρώμας , η οποία προβλήθηκε το Σάββατο 9/7. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσπάθειά του να γίνει δήμαρχος, στη Ντίνα Κώνστα, ενώ συγκινημένος μίλησε για τη συνάντησή του με ένα 16χρονο κορίτσι.

Οι δηλώσεις του Χάρη Ρώμα

«Ο Μαυρογιαλούρος είναι κάτι τελείως διαφορετικό και το έκανα με κέφι. Η Ντίνα Κώνστα μού είχε πει “χρυσό μου, κάνεις πολύ πειστικά τον δήμαρχο, μήπως είναι το απωθημένο σου;”. Τώρα που “έφυγε” το θυμήθηκα. Κάνω την προσπάθεια να εκλεγώ δήμαρχος μόνο από αγάπη για τον δήμο Χαλανδρίου.

Στο παιδί Χάρη Ρώμα θα έλεγα να μην προσπαθεί να αρέσει και να μη θέλει να γίνει γιατρός», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

Ο Χάρης Ρώμας είπε στη συνέχεια συγκινημένος: «Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη με είχε φωνάξει στην “Ελπίδα” να δω ένα κορίτσι. Ήταν μια έφηβη 16 χρονών, πανέμορφη. Ήταν οργισμένη γι’ αυτό που της έφερε η ζωή.

Ήταν συγκλονιστικό το ότι μου είπε επιθετικά σχεδόν ότι “ήθελα να σας δω για να σας πω ότι δεν μπορώ να γελάσω, είμαι στεναχωρημένη με αυτό που μου συμβαίνει. Η τύχη ήταν πολύ κακή μαζί μου, αλλά γελάω μόνο όταν βλέπω αυτά που κάνετε στην τηλεόραση. Και σας ευχαριστώ γι’ αυτό”.

Έπαθα σοκ γιατί αισθάνεσαι ότι κάτι κάνεις σε αυτόν τον κόσμο, προσφέρεις κάτι τελικά και ότι δεν είναι μόνο για τον εαυτό σου αυτό που γίνεται, αλλά έχει αντίκρισμα σε κάποιον κόσμο που πιάνει αληθινό τόπο».

''Έψαχνα να βρω μια φωτογραφία του, δεν βρήκα...''

Στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου «Χαμογέλα και Πάλι» βρέθηκε σήμερα το πρωινό της Κυριακής 19/6 ο Χάρης Ρώμας και συγκίνησε με τις δηλώσεις για τον πατέρα του. Μεταξύ άλλων ο επιτυχημένος ηθοποιός μίλησε για την αλλαγή που έκανε στο επίθετό του και τον πατέρα του που δεν ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Οι πρωινές εκπομπές φαίνεται ότι τιμάνε πάντως τον αγαπημένο ηθοποιό, αφού και πριν λίγες μέρες βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της «Super Κατερίνα», εκεί όπου τον περίμενε μια έκπληξη. Συγκεκριμένα παλιά του συνάδελφος και καλή του φίλη θέλησε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί του στον αέρα της εκπομπής και εκείνος δεν παρέλειψε να της κάνει και επαγγελματική πρόταση συνεργασίας.

«Ποτέ δεν το μετάνιωσα, που άλλαξα το επίθετό μου. Ο πατέρας μου δεν ήθελε… Είναι η Ημέρα του Πατέρα και τον σκεφτόμουν το πρωί. Έψαχνα να βρω μια φωτογραφία του, δεν βρήκα κι αισθάνθηκα περίεργα. Δεν έχω αποθηκεύσει κάποια. Βεβαίως μου έχει λείψει. Δεν μπορεί να μην σου λείψει ο άνθρωπος που σε έχει φέρει στη ζωή, όταν αναγνωρίζεις αυτό το βασικό δώρο που σου έκανε. Οφείλουμε να μην είμαστε αχάριστοι ως προς αυτό, ακόμη κι αν έχουμε διαφωνίες.