«Είχα άγχος για να μην...» - Η Δανάη Μπάρκα αποκαλύπτει για την πρώτη της ημέρα στην εκπομπή της, Πάμε Δανάη

« Αυτό μου με έκανε να χαλαρώσω ήταν...»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
 «Είχα άγχος για να μην...» - Η Δανάη Μπάρκα αποκαλύπτει για την πρώτη της ημέρα στην εκπομπή της, Πάμε Δανάη

Η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» το Σάββατο 9/7 - για την εμφάνιση της οποίας στην εκπομπής της η Ναταλία Γερμανού είχε κάνει μία άκρως χαρούμενη ανάρτηση -, μία μέρα μετά το φινάλε της εκπομπής της για φέτος, και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την δουλειά της, αλλά και το πόσο περήφανη νιώθει για τους γονείς της, αλλά και που έχει φτάσει μέχρι εδώ.

Οι δηλώσεις της Δανάης Μπάρκα για την εκπομπή της

Για την πρώτη της ημέρα στην εκπομπή, η Δανάη Μπάρκα είπε χαρακτηριστικά: "Είχα άγχος για να μην στενοχωρήσω κανέναν, μην πω κάτι το οποίο δεν έπρεπε να βγει λάθος, γιατί δεν ήξερα το πως θα τα πάω και το πως θα το έσωζα. Αυτό μου με έκανε να χαλαρώσω ήταν ότι ήταν δίπλα μου όλοι εκείνοι οι άνθρωποι που με αγαπάνε. Ήταν όλοι πίσω από τις κάμερες και μόλις τους είδα ηρέμησα.

Πέρσι στο κανάλι υπήρξαν πολλές αλλαγές και εμένα η αλήθεια είναι ότι με στήριξαν και με δέχτηκαν. Θέλαμε να φτιάξουμε μια παρέα, η οποία και θα μπορούσε να μπει στα σπίτια και να κάνει τον κόσμο να περνά υπέροχα κάθε στιγμή και λεπτό... Φέτος το απογειώσαμε"

«Με τη δική μας αξιοπρέπεια και χωρίς ψευτιές...» - Συγκινημένη η Δανάη Μπάρκα στο φινάλε της εκπομπής της

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε στο τέλος ότι επιστρέφει με την ίδια ομάδα από Σεπτέμβριο και με όρεξη να κρατήσει την καλύτερη συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό.

Αυλαία για την φετινή σεζόν έριξαν σήμερα 8/7 οι περισσότερες εκπομπές και μια από αυτές ήταν και αυτή της Δανάης Μπάρκα, Πάμε Δανάη, η οποία ανανέωσε το ραντεβού για την επόμενη σεζόν.

Η παρουσιάστρια φυσικά, λίγο πριν το τέλος της εκπομπής, ευχαρίστησε την ομάδα της -που ήταν αποδεκατισμένη πριν μερικές μέρες λόγω κορωνοϊού- και το κοινό ενώ εξέφρασε την ανυπομονησία της για τη νέα χρονιά.

«Ευχαριστώ τους πάντες σε αυτή την εκπομπή και ιδιαίτερα αυτούς που κάθονται και ακούνε κάθε μου τρέλα. Είναι μεγάλη μας τιμή να μας επιλέγετε να μπαίνουμε μέσα στα σπίτια σας, είναι μεγάλη ευθύνη. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που βρέθηκα ανάμεσα σε ανθρώπους που δεν προσπάθησαν να με αλλάξουν αλλά ούτε να αλλάξουν και οι ίδιοι για να γίνεις χαμός, απλά κάναμε τα όνειρά μας, με την δική μας αισθητική, με τη δική μας αξιοπρέπεια και χωρίς ψευτιές.

Τώρα θέλω να κλάψω, αλλά θέλω να σας πω να αγαπάτε, να σκέφτεστε πριν μιλήσετε, να μην είστε επικριτικοί, να μην στενοχωρείτε τον κόσμο. Ευχαριστώ το κανάλι που πίστεψε την τρέλα μου. Ακόμα και αν τελείωνε τώρα η πορεία μου στην τηλεόραση, είμαι τρισευτυχισμένη που ήμουν μαζί σας. Ελπίζω τον Σεπτέμβρη να έρθουμε με το ίδιο κέφι που ήρθαμε και πέρυσι και να ζήσουμε ό,τι ζήσαμε και φέτος», είπε συγκινημένη η Δανάη Μπάρκα.