«Το Φλοριντάκι μας αποφάσισε...» - Άκρως συγκινημένη και στεναχωρημένη με την απόφαση της Πετρουτσέλι

«Κάποια στιγμή μπορεί να ξαναβρεθούν οι δρόμοι μας...»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Το Φλοριντάκι μας αποφάσισε...» - Άκρως συγκινημένη και στεναχωρημένη με την απόφαση της Πετρουτσέλι

Η Ελεονώρα Μελέτη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής "Open Weekend" το Σάββατο 9/7 και μίλησε για την αποχώρηση της Φλορίντας Πετρουτσέλι από την εκπομπή (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις της δημοσιογράφου) και πώς θα καλυφθεί το κενό της. Ακόμη, αναφέρθηκε και στη σεζόν, που τέλειωσε αλλά και σε αυτή που θα έρθει.

Οι δηλώσεις της Ελεωνόρας Μελέτη για την αποχώρηση της Φλορίντας Πετρουτσέλι

Η παρουσιάστρια σχολίασε την τηλεοπτική σεζόν λέγοντας: "Φεύγουμε χαρούμενοι ήταν μια δημιουργική χρόνια. Ήταν και μια δύσκολη χρόνια για όλους μας, χειριστήκαμε γεγονότα παγκόσμια, πολύ σημαντικά εγχώρια θέματα. Δεν ήταν η χρόνια της ψυχαγωγίας, αλλά τελειώνουμε με θετικό πρόσημο, είμαστε ευχαριστημένοι και μεταξύ μας πολύ χαρούμενοι".

Για την εκπομπή αλλά και για την αποχώρηση της Φλορίντας Πετρουτσέλι, η Ελεονώρα Μελέτη δήλωσε: "Μοιραία θα γίνουν αλλαγές στην εκπομπή γιατί το Φλοριντάκι μας αποφάσισε για προσωπικούς λόγους να μην είναι στην παρέα μας του χρόνου.

Ξέρω ότι στεναχωρήθηκε πολύ μέχρι να το αποφασίσει αλλά επειδή είναι δικός μου άνθρωπος, έχω να πω ότι την ευχαριστώ πολύ για τη χρονιά που μου χάρισε. Κάποια στιγμή μπορούν να ξαναβρεθούν οι δρόμοι μας τηλεοπτικά. Είμαστε οικογένεια".

Όσον αφορά τον άνθρωπο που θα κάτσει στην κενή θέση, η ίδια ανέφερε: "Ο καθένας αφήνει τη σφραγίδα του θεωρώ ότι και το πρόσωπο που θα κάτσει στη θέση της Φλορίντας θα αφήσει τη δική του υπογραφή, εκείνη ή εκείνος. Έχουν γίνει δοκιμαστικά, εν καιρώ θα τα μάθετε όλα. Δεν είναι της δίκη μου αρμοδιότητας. Θα ανακοινωθεί σύντομα".

«Το Φλοριντάκι μας δεν θα το έχουμε...» - Συγκινημένη η Ελεονώρα Μελέτη αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές για τη σεζόν

Αρκετά φορτισμένο ήταν το κλίμα την Παρασκευή 8/7 το πρωί στον αποχαιρετισμό για την σεζόν του Mega Καλημέρα, όταν η παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές αλλά και την Φλορίντα Πετρουτσέλι, η οποία δεν θα βρίσκεται του χρόνου στο πάνελ της εκπομπής, όπως έγινε γνωστό λίγες μέρες πριν.

Η εκπομπή έκανε φινάλε για την φετινή τηλεοπτική σεζόν, ωστόσο έχουν ήδη αρχίσει και γίνονται τα πρώτα ραντεβού για το άτομο που θα πάρει την κενή πλέον θέση και θα ενταχθεί στην ομάδα τους.

«Θέλω να ευχαριστήσω εσάς αγαπημένα μου πλάσματα, τον καθένα ξεχωριστά. Τον Κώστα μου που τον ήθελα τόσο πολύ, τόσα χρόνια, να κάνουμε αυτό που κάνουμε τόσα χρόνια τώρα. Το Φλοριντάκι μας δεν θα το έχουμε το χρόνου κοντά μας».

«Δεν θέλω να συγκινηθώ, ούτε να συγκινηθεί κανείς. Είναι μια μέρα χαράς, τελειώνει ένας υπέροχος κύκλος και συναισθηματικός και επαγγελματικός. Κρατάω φανταστικά συναισθήματα, όμορφες στιγμές που έχουμε μοιραστεί. Δεν θα σας ξεχάσω και δεν θα με ξεφορτωθείτε έτσι εύκολα. Την κουμπάρα δεν την ξεφορτώνομαι με τίποτα, είναι κάτι παραπάνω από αδερφή. Σας εύχομαι ένα γαλήνιο καλοκαίρι και να γεμίσετε μπαταρίες για μία υπέροχη νέα χρονιά» αποχαιρέτησε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.