Απίστευτο! Με αυτόν τον διάσημο καλλιτέχνη από το εξωτερικό θα συνεργαστεί ο Σταμάτης Γονίδης

Δεν θα το περιμένετε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απίστευτο! Με αυτόν τον διάσημο καλλιτέχνη από το εξωτερικό θα συνεργαστεί ο Σταμάτης Γονίδης

Ο Σταμάτης Γονίδης, ο οποίος αυτό το διάστημα πραγματοποιεί συναυλίες και η αλήθεια είναι πως δεν θες να μάθεις τι ποσό ζητάει, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Open Weekend το Σάββατο 9/7 και μίλησε "ανοιχτά" για την μικρή του κόρη και για τα τραγούδια των τράπερ που ξεσηκώνουν την νεολαία.

Παρόλα αυτά, ξεχωρίζοντας κάποια από τα λόγια του τραγουδιστή, αυτό που κέντρισε το περισσότερο από όλα το ενδιαφέρον όλων, είναι η συνεργασία του ίδιου με τον γιο του Bob Marley, Wiliam, για το νέο του τραγούδι. Ο ενθουσιασμός για το ηχητικό αποτέλεσμα δεν περιγράφεται.

Η αποκάλυψη του Σταμάτη Γονίδη για την συνεργασία του με τον γιο του Bob Marley

«Είναι μια πρόταση που δέχθηκα από τον παραγωγό μου τον Αντρέα Γιατράκο, ο οποίος έχει επαφή, επικοινωνία και φιλία με τον παραγωγό του William Marley να πούμε ένα πολύ ωραίο τραγούδι, στο οποίο έγραψα και τους ελληνικούς στίχους. Όπου να ‘ναι μπαίνουμε στο στούντιο για ηχογράφηση», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την αδυναμία του, τόνισε: «Έχω φάει καψούρα με την μικρή μου κόρη η οποία είναι 18 μηνών».

«Απαγορεύουν το πλαστικό καλαμάκι, ενώ ένα προφυλακτικό είναι...»

Το πρωί της Πέμπτης 30/6 στην εκπομπή Mega Καλημέρα, έδωσε μία αποκαλυπτική και άκρως εξομολογητική συνέντευξη ο πολύ αγαπητός Σταμάτης Γονίδης (δείτε εδώ γιατί εγκατέλειψε πρόσφατα το σπίτι του) . Ο ταλαντούχος τραγουδιστής που μίλησε για τη ζωή του, εξέφρασε μεταξύ άλλων και την απορία του, σχετικά με την απαγόρευση για τα πλαστικά καλαμάκια κάνοντας μία πρωτοφανή δήλωση!

«Είχε φύγει όλη η γειτονιά από εδώ γιατί η φωτιά έφτασε στα 50 μέτρα από το σπίτι μας. Τη στιγμή που άρπαξε η φωτιά εδώ, ήμασταν τυχεροί γιατί ήρθε η Πυροσβεστική και την έσβησαν. Το “Φωτογράφε τράβα μια φωτογραφία” το είχα γράψει για μια πρώην κοπέλα μου που είχε έρθει να με ακούσει με το νέο της σύντροφο», είπε αρχικά ο Σταμάτης Γονίδης.

«Απαγορεύουν το πλαστικό καλαμάκι. Ένα προφυλακτικό είναι 10 καλαμάκια, μη σου πω 20. Δεν είναι παράλογο αυτό; Είμαι πιο όμορφος χωρίς γυαλιά, όπως λέει η γυναίκα μου, τα φοράω γιατί έχω υπερμετρωπία, πρεσβυωπία και λίγη φωτοφοβία.

Ο παππούς μου μού είχε ευχηθεί να έχω την αγάπη του κόσμου και αυτό με ικανοποιεί περισσότερο από όλα. Και εγώ αγαπάω τον κόσμο. Δεν κατακρίνω ακόμα και τον χειρότερο άνθρωπο να δω. Όλα έγιναν στην καριέρα μου χωρίς να τα προσχεδιάσω. Όταν έφτιαξα το πρώτο μου σπίτι είπα, “δικό μου είναι αυτό;”».

«Μου έλειπε η οικογένεια, έκαναν συμβούλιο οι άγιοι και είμαι μια χαρά. Έχω έρωτα μεγάλο με την κόρη μου. Της έχω γράψει ένα τραγούδι. Σε κάθε κόρη μου, έχω τρεις, έχω γράψει από ένα τραγούδι».

Μιλώντας για τον πρόσφατο καβγά στα MAD VMA, ο Σταμάτης Γονίδης τόνισε ότι: «Δεν είναι ωραίο σε μια γιορτή μουσικής να τσακώνονται οι τράπερς. Δεν ήμουν ποτέ υπέρ της βίας».