«Ασήκωτα τα οικογενειακά βάρη» - Η ξεκαρδιστική ανάρτηση του Μάνου Παπαγιάννη με το γιο του

Απίστευτος ο μικρός!

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
 «Ασήκωτα τα οικογενειακά βάρη» - Η ξεκαρδιστική ανάρτηση του Μάνου Παπαγιάννη με το γιο του

Ο Μάνος Παπαγιάννης και η Αγγελική Δαλιάνη έχουν φτιάξει μια πολύ όμορφη οικογένεια, των οποίων στιγμές συχνά απολαμβάνουμε από όσα κοινοποιούν και οι δύο στα social media (Δείτε το συγκινητικό post με τα τρία μέλη της οικογένειας). Πολλές φορές μας έχουν προσφέρει απίστευτο γέλιο και χαρά με τις δημοσιεύσεις τους μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Instagram.

Ο γιος, όμως, της οικογένειας, είναι ο πραγματικός σταρ, καθώς ο ηθοποιός μοιράζεται πολύ συχνά στιγμιότυπα μαζί του τα οποία φανερώνουν την ικανότητά του να φτιάχνει τη διάθεση σε όποιον τον παρακολουθεί.

Η ανάρτηση του Μάνου Παπαγιάννη με το γιο του

Πρόσφατα ο μπαμπάς Μάνος, δημοσίευσε μια νέα απίθανη φωτογραφία με τον γιο του στη θάλασσα, όπου σηκώνει όπως μας λέει τα οικογενειακά βάρη. Η υπερβολή στην έκφραση του ηθοποιού είναι ξεκαρδιστική. Όσο για τον Νικήτα, έχει ξετρελάνει όλο το Instagram, με την γλυκύτητά του.

Παπαγιάννης

Έχει και μία κόρη με την Αγγελική Δαλιάνη, που πρόσφατα είχε γενέθλια και της ευχήθηκε δημόσια

Χάρες φαίνεται πως είχε το σπίτι της Αγγελικής Δαλιάνη και του Μάνου Παπαγιάννη αφού η κορούλα τους Λυδία είχε τα γενέθλια της και σαν δεμένη οικογένεια, που είναι το γιόρτασαν με κάθε τρόπο. Το ζευγάρι ηθοποιών έχει πολύ καλή σχέση με τα social media και συχνά μοιράζεται με τον κόσμο στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους στιγμές.

Τα πρόσφατα γενέθλια υπήρξαν αφορμή λοιπόν για να ποστάρουν μαμά και μπαμπάς ξεχωριστές φωτογραφίες της κόρης τους, η οποία έκλεισε τα 13 της χρόνια. Αν ανατρέξει κανείς σε παλιότερες φωτογραφίες θα καταλάβει το πόσο πολύ έχει μεγαλώσει αλλά και το πόσο μοιάζει με την Δαλιάνη. Είναι σίγουρα τα γονίδια αλλά και το γεγονός ότι η ηθοποιός έχει πολύ καλό dna και όπως όλοι παρατηρούν baby face.

«Officially a TEENAGER, Happy 13th birthday my fairy!!!», έγραψε η Αγγελίκή Δαλιάνη.

«Λυδιάκι μου χρόνια πολλά!!!!!!!!», έγραψε ο Μάνος Παπαγιάννης.