«Τρίχες κατσαρές...» - Πυρ και μανία ο Δημήτρης Σταρόβας με τα αρνητικά σχόλια για τον Μάρκο Σεφερλή

«Γιατί δεν μιλάμε για 100 χρόνια πριν...»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Τρίχες κατσαρές...» - Πυρ και μανία ο Δημήτρης Σταρόβας με τα αρνητικά σχόλια για τον Μάρκο Σεφερλή

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Ιορδάνη Παπακυριακού παραχώρησε άκρως αποκαλυπτικές δηλώσεις ο Δημήτρης Σταρόβας, τις οποίες παρακολουθήσαμε την Κυριακή 10/7. Ο γνωστός μουσικός και τραγουδιστής απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τον Μάρκο Σεφερλή, για τον οποίο έχει ξαναμιλήσει στο παρελθόν.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σταρόβα για το Μάρκο Σεφερλή

«Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις με τον ΣΚΑΙ για τη νέα σεζόν, θα δούμε τώρα. Δεν αντιλήφθηκα αν υπάρχει κόντρα μεταξύ του Γρηγόρη και της Ναταλί με τη Ναταλία Γερμανού. Ο Γρηγόρης και η Ναταλί πήραν τα ηνία μιας εκπομπής και αυτό δεν είναι εύκολο. Δεν παθαίνω υστερία με τα νούμερα τηλεθέασης», είπε αρχικά.

Για τον Μάρκο Σεφερλή και τις αντιδράσεις που υπήρξαν, ο Δημήτρης Σταρόβας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το να μην συμφωνείς με την αισθητική του κάθε Σεφερλή και του κάθε προγράμματος το κατανοώ, αλλά μιλάμε για αδικία στην περίπτωσή του. Σεξιστικά μηνύματα και ομοφοβία, τρίχες κατσαρές.

Ο Λαζόπουλος με τον Χαραλαμπόπουλο ήταν πολύ πιο καρικατούρα και κανείς δεν είχε πει τίποτα. Δεν δέχομαι τη δικαιολογία ότι τώρα οι καιροί είναι αυτοί, γιατί δεν μιλάμε για 100 χρόνια πριν, αλλά για 8-10. Ξαφνικά ευαισθητοποιηθήκαμε όλοι μας την τελευταία διετία;».

«Είναι αγγλικό φορμάτ που παιζόταν στο BBC»

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 26/4 ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος μετά τα συγκινητικά λόγια για το θάνατο που τον "τσάκισε", μίλησε και για την σειρά Super Mammy στην οποία πρωταγωνιστεί και έχει ακούσει πολύ άσχημα λόγια.

Η εν λόγω τηλεοπτική σειρά προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media, αφού σύμφωνα με ορισμένη μερίδα κόσμου προσβάλει κάποιες κατηγορίες ανθρώπων.

«Είναι αγγλικό φορμάτ που παιζόταν στο BBC, πολυβραβευμένο. Είναι η πρώτη φορά με ζωντανό κοινό στην Ελλάδα και μου αρέσει γιατί έχει τροποποιηθεί στοχευμένα για να έρθει στο ελληνικό χιούμορ. Ο Μάρκος είναι εξαιρετικός οικοδεσπότης κι εργοδότης» είπε ο Δημήτρης Σταρόβας.

«Άκουσα διάφορα περί παλιού χιούμορ. Ας μας πει κάποιος ποιο είναι το χιούμορ του 2022 να ξέρουμε με αυτήν τη λογική. Είμαστε σε μία εποχή που αρχίζω και κουράζομαι και εκνευρίζομαι. Έχουμε χάσει κάθε μέτρο, ο καθένας λέει ο,τι θέλει, απολογούμαστε μέχρι και για την αναπνοή μας. Ο κόσμος είναι φοβισμένος, λες και δεν έχουμε προβλήματα» συμπλήρωσε.