«Έχει ανοίξει η βεντάλια του diversity» - Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Καράβα για το νέο κύκλο του GNTM 

«Δεν μπορούμε να τα αποκλείσουμε»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Έχει ανοίξει η βεντάλια του diversity» - Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Καράβα για το νέο κύκλο του GNTM 

Ο Γιώργος Καράβας παραχώρησε δηλώσεις στο ''Χαμογέλα και Πάλι'' την Κυριακή 10/7 και μεταξύ των δηλώσεων, που έκανε ο κριτής του GNTM , μίλησε για την πορεία και το νέο κύκλο του παιχνιδιού αλλά και για το αν θα δούμε νέα μέλη στην παραγωγή.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Καράβα για το νέο κύκλο του GNTM

«Στην παρούσα φάση έχω ρίξει το βάρος στο GNTM. Έχουν υπάρξει πολλές αλλαγές σε προσωπικό και γενικό επίπεδο. Είμαστε σε προχωρημένα γυρίσματα. Η ομάδα έχει δέσει, έχουμε ωραία χημεία και κάνουμε πολύ πλάκα στα γυρίσματα», είπε αρχικά ο Γιώργος Καράβας.

Κλείνοντας, ο Γιώργος Καράβας ανέφερε: «Έχει ανοίξει η βεντάλια του diversity. Θα δούμε τα πάντα. Τα tattoos είναι μέρος της καθημερινότητας. Είναι ένα μέρος και μέλος της κοινωνίας αυτά τα άτομα, που δεν μπορούμε να τα αποκλείσουμε».

«Δεν έχω να διαχειριστώ κάτι στην καρέκλα του κριτή»

Στα εγκαίνια του Gats by Athens βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 16/6 ο Γιώργος Καράβας και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» για το GNTM και τους νέους κριτές και ειδικά για την Σοφία Χατζηπαντελή που έχει σχολιαστεί αρκετά.

«Δεν έχω να διαχειριστώ κάτι στην καρέκλα του κριτή, δεν ξέρω αν είναι εξέλιξη. Θα σας αφήσω με την απορία να σας καίει, αν η καρέκλα της Χατζηπαντέλη θα είναι για guest κριτές. Δεν ακούω ότι η κριτική επιτροπή είμαστε φίλοι της Βίκυς Καγιά. Δε μου έστειλαν καλή επιτυχία παλιοί κριτές του GNTM».

Για τις δηλώσεις του Νίκου Αποστολόπουλου: «Οι δηλώσεις του Νίκου Αποστολόπουλου δεν περιορίζονταν στην Βίκυ Καγιά. Δεν έχω συνεργαστεί ποτέ μαζί του. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν».