Αποκάλυψη σοκ στον αέρα του Χαμογέλα και Πάλι - Ο Νίκος Κοκλώνης "τα έβγαλε όλα στη φόρα"

Σχετικά με το J2US

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκάλυψη σοκ στον αέρα του Χαμογέλα και Πάλι - Ο Νίκος Κοκλώνης

Λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι, το πρωί της Κυριακής 10/7, ο Νίκος Κοκλώνης εισέβαλε στο πλατό και πριν προλάβει να πει οτιδήποτε, άρχισαν οι ερωτήσεις για την υλοποίηση του Just the 2 of Us την επόμενη σεζόν. Εκείνη τη στιγμή ήταν, μάλιστα, εκεί και η Κατερίνα Ζαρίφη με τον Τρύφωνα Σαμαρά που συμμετείχαν στο σόου την περασμένη χρονιά.

Την ώρα, λοιπόν, που έφευγε και έτρεχε να ντυθεί, ο παραγωγός εξήγησε πως θα πραγματοποιηθεί και την επόμενη χρονιά η μουσική εκπομπή και όχι οποιαδήποτε, καθώς θα συμμετέχουν πολλοί από τις προηγούμενες φορές. Θα είναι με λίγα λόγια το J2US All Star.

Την ίδια στιγμή, απάντησε φωνάζοντας στους διαδρόμους πως και οι δύο που καθόντουσαν στον καναπέ μαζί με την Σίσσυ Χρηστίδου θα έχουν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους ξανά και να χαρίσουν επικές στιγμές στους τηλεθεατές, αφού θα έχουν μία θέση εκεί.

Οι αποκαλύψεις του Νίκου Κοκλώνη για το J2US στον αέρα του Χαμογέλα και Πάλι

Τα συγκινητικά λόγια της Δανάης Μπάρκα για τον παραγωγό

Η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» το Σάββατο 9/7, μία μέρα μετά το συγκινητικό φινάλε της εκπομπής της για φέτος, και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική. Τη συνέντευξή της παρακολούθησε ο καλός της φίλος και CEO της Barking Well Media, Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος ανέβασε στο προφίλ στο Instagram ένα story που συνόδευσε με καρδούλες.

Μία γερή σχέση φιλίας και εκτίμησης δένει τον Νίκο Κοκλώνη και τη Δανάη Μπάρκα με τον τηλεοπτικό παραγωγό να εκφράζει συχνά τη στήριξή του στην παρουσιάστρια.

Από πλευράς της η παρουσιάστρια αναδημοσίευσε το ποστ χωρίς να παραλείψει να εκφράσει γι άλλη μία φορά την εκτίμηση της στο πρόσωπο του Νίκου Κοκλώνη.

«Ο Νίκος μου. Σ΄ευχαριστώ για όλα. Η στήριξή σου -επαγγελματικά και προσωπικά- ήταν και είναι βάλσαμο», ήταν τα συγκινητικά της λόγια.

το δημοσιο ευχαριστω της Μπάρκα στον Κοκλωνη