«Οι φίλοι δεν λεν’...» - Η μαντινάδα του Βασίλη Μπισμπίκη on air που συγκίνησε τον Μανώλη Κονταρό

« Ήταν σαν να γνωριζόμαστε από πάντα»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Οι φίλοι δεν λεν’...» - Η μαντινάδα του Βασίλη Μπισμπίκη on air που συγκίνησε τον Μανώλη Κονταρό

Ο Μανώλης Κονταρός βρέθηκε καλεσμένος στην τελευταία εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» για τη φετινή σεζόν την Κυριακή 10/7 και ξεσήκωσε το κοινό με ένα live κρητικό γλέντι. Μάλιστα, η εκπομπή του επεφύλαξε και μια έκπληξη. Ο καλός του φίλος Βασίλης Μπισμπίκης εμφανίστηκε μέσω Skype και μίλησε για τον καλλιτέχνη.

Οι δηλώσεις του Μπισμπίκη για το Μανώλη Κονταρό

«Αυτό που μας συνδέει είναι η Κρήτη. Νιώθω σαν να είμαι από εκεί, η καρδιά μου και η ψυχή μου ανήκουν στην Κρήτη. Ο Μανώλης είναι από τους ανθρώπους που αγαπάω, που σέβομαι, που τον θεωρώ φίλο μου και του έχω εμπιστοσύνη.

Η δύναμη ψυχής του με ξεπερνάει. Μας συνδέει η φιλοσοφία και η κουλτούρα της Κρήτης. Νιώθω σαν να είμαι από αυτόν τον τόπο. Δεν γνωριζόμαστε πολύ, τα τελευταία δυο χρόνια. Ήταν σαν να γνωριζόμαστε από πάντα» εξομολογήθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός θέλησε να αφιερώσει μία μαντινάδα στον Μανώλη Κονταρό: «Οι φίλοι δεν λεν’ ευχαριστώ, οι φίλοι δεν χρωστούνε. Στα πάρε και στα δώσε τους τεφτέρια δεν κρατούνε».

Η συγκίνηση του Μανώλη Κονταρού ήταν μεγάλη. «Την εισπράττω αυτή τη μαντινάδα, γιατί ο άνθρωπος που του την είπε είναι από τους ανθρώπους που το αισθάνεται και το νιώθουμε. Αυτό έχει μεγάλη αξία για μένα», είπε και έστειλε μία μαντινάδα στον φίλο του.

«Με ρωτούν αν θα σε στεφανώσω...» - Έμεινε "κάγκελο" η Βανδή με την ερώτηση του Κονταρού

Στο επεισόδιο του Σαββάτου 30/4 στο Chart Show, η εντυπωσιακή με την εμφάνισή της Δέσποινα Βανδή, υποδέχτηκε πολλούς κορυφαίους καλλιτέχνες για να τιμήσουν τα παραδοσιακά τραγούδια της Ελλάδας, και ανάμεσά τους και ο πολύ καλός της φίλος, Μανώλης Κονταρός.

Ο δημοφιλής Κρητικός καλλιτέχνης βρέθηκε στο μουσικό σόου του Alpha και παρέα με το λαούτο του τίμησε την παράδοση της Κρήτης, χωρίς περιστροφές τη ρώτησε με μία μαντινάδα αν τελικά πρόκειται εκείνος να την παντρέψει με τον αγαπημένο της, Βασίλη Μπισμπίκη, όπως ακούγεται εδώ και πολύ καιρό, μιας και είναι πολύ καλός φίλος του ζευγαριού.

«Είμαι λίγο στριμωγμένος. Αν σε ρωτήσω, όταν είμαστε μόνοι μας, μπορεί να μου ξεφύγεις γι΄ αυτό θα σε ρωτήσω στον αέρα. Όλος ο κόσμος με ρωτά αν θα σε στεφανώσω για πες μου σε παρακαλώ τι απάντηση να δώσω».

Η οικοδέσποινα αιφνιδιάστηκε, κοκκίνησε και απάντησε με χιούμορ ότι μέχρι το τέλος της εκπομπής θα του έχει δώσει απάντηση!