«Αχ και βαχ» - Στιγμές απόλυτης ευτυχίας για την Ελεονώρα Μελέτη δίπλα στην κόρη της

Δείτε την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Αχ και βαχ» - Στιγμές απόλυτης ευτυχίας για την Ελεονώρα Μελέτη δίπλα στην κόρη της

Η Ελεονώρα Μελέτη αποχαιρέτησε το κοινό και τους συνεργάτες της, σε ένα κλίμα συγκίνησης αφού ένα μέλος της ομάδας αποχώρησε, όμως ο αποχωρισμός θα είναι για λίγο, καθώς χρειάζονται σε όλους λίγες διακοπές, για να γεμίσουν τις μπαταρίες τους για την επόμενη σεζόν.

Έτσι, η παρουσιάστρια έχει όλο τον χρόνο δικό της για να κάνει τα πράγματα που αγαπά περισσότερο και τι καλύτερο από το να περνάει ατελείωτες ώρες με τα παιδιά της. Αφού, λοιπόν, επέστρεψε μαζί με την κόρη της από τις βουτιές τους στην παραλία, ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου την κρατούσε αγκαλιά σφιχτά και γέμιζε η ψυχή της αγάπη και ηρεμία.

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη με την κόρη της

«Αχ…βαχ, κ ξανά κ αχ και βαχ κ πάλι από την αρχή! Πάμε όλοι μαζί! Αχ βαχ», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια κάτω από την φωτογραφία.

Ελεονώρα Μελέτη

«Εγώ δεν λέω και κάτι άλλο, μην γίνω και όρνιο!»

Πρόσφατα οι δυο τους ήρθαν σε "ρήξη" μέσω δηλώσεών τους με αφορμή το σχόλιο της Μαρίας Κίτσου για ορισμένους που χρησιμοποίησαν, όχι τόσο ωραία, την επιτυχία των ηθοποιών στην σειρά Άγριες Μέλισσες, χαρακτηρίζοντας τους ως όρνια. Ο λόγος για την Ελεωνόρα Μελέτη η οποία είχε αντιδράσει μετά από αυτή τη δήλωση ωστόσο αναφέρθηκε σε εκείνη μέσα από την εκπομπή της την Πέμπτη 7/7.

Πιο συγκεκριμένα έγινε γνωστό μετά από ανακοίνωση της παραγωγής, πως η ηθοποιός αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας με αποτέλεσμα να αναβληθούν κάποιες από τις παραστάσεις και μέσα από το Mega Καλημέρα, η παρουσιάστρια είπε περαστικά πετώντας ωστόσο και την σπόντα της.

Στο τέλος της είδησης, λοιπόν η Ελεονώρα Μελέτη είπε χαρακτηριστικά: «Περαστικά της, τι να πούμε… Μπορούμε να πούμε και κάτι άλλο; Εγώ δεν λέω και κάτι άλλο, μην γίνω και όρνιο».