X-Factor Τελικός:«Μου θύμισαν το Ρεσιτάλ από...» - Η Έλενα Παναγιωτίδου καθήλωσε με την ερμηνεία της

Και οι οι "Γίναμε" ξεσήκωσαν το πλατό

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
X-Factor Τελικός:«Μου θύμισαν το Ρεσιτάλ από...» - Η Έλενα Παναγιωτίδου καθήλωσε με την ερμηνεία της

Ο μεγάλος τελικός του X-Factor έφτασε και αναμένεται άκρως ανατρεπτικός. Το σόου ξεκίνησε με έναν πολύ εντυπωσιακό τρόπο, αφού τραγούδησαν όλοι οι παλιοί παίκτες στην πίστα, ενώ ο Ανδρέας Γεωργίου χόρεψε στη σκηνή. Βέβαια, σαν την κατακόρυφο που έκανε στο προηγούμενο επεισόδιο, δεν ήταν.

Όλοι οι κριτές δεν έκρυψαν τη χαρά τους αλλά και τη στεναχώρια τους που αυτό το μουσικό τους ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Μετά την έναρξη του τελικού του X-Factor, οι κριτές είπαν τα πρώτα λόγια για τους διαγωνιζόμενους που απέμειναν εξηγώντας πως δεν τους ενδιαφέρει ποιος θα κερδίσει, αλλά η χαρά τους είναι η επιτυχία τους μετά το παιχνίδι.

"Γίναμε" και Έλενα Παναγιωτίδου έλαβαν διθυραμβικά σχόλια στον τελικό του X-Factor

Στη συνέχεια, οι "Γίναμε" ανέβηκαν στη σκηνή με τον μέντορά τους, Μιχάλη Κουινέλη και δεν μπόρεσαν παρά να ξεσηκώσουν τους κριτές, το πλατό, αλλά και τους τηλεθεατές. Τραγούδησαν ένα από τα τραγούδια των Stavento, το "Άστραψα και βρόντηξα". και οι κριτές τους λάτρεψαν, ενώ ειδικά η Μαρίζα Ρίζου, καθ' όλη την διάρκεια της ερμηνείας τους, δεν μπόρεσε να σταματήσει να χορεύει.

Οι διαγωνιζόμενοι συγκινημένοι ανέφεραν πως δεν περίμεναν ότι θα έφταναν μέχρι τον μεγάλο τελικό.

Από την άλλη, όταν η Έλενα Παναγιωτίδου μαζί με τον μέντορα της, Στέλιο Ρόκκο ερμήνευσαν το παραδοσιακό κομμάτι «Φτάνει φτάνει (Η ζωή μου κύκλους κάνει)», έγινε χαμός. Η ταλαντούχα διαγωνιζόμενη κατόρθωσε να μαγέψει με την ερμηνεία της τόσο την κριτική επιτροπή όσο και τους τηλεθεατές. Η Μαρίζα Ρίζου και ο Χρήστος Μάστορας πρόσφεραν διθυραμβικά σχόλια στην Έλενα Παναγιωτίδου με τον Μιχάλη Κουινέλη να δηλώνει: «Μου θύμισαν το Ρεσιτάλ από την Μαρινέλλα και τον Κώστα Χατζή».

Ο παίκτης του X-Factor που "τρέλανε" τον Χρήστο Μάστορα

Ο τελικός του μουσικού σόου του MEGA, X-Factor, ξεκίνησε και ήδη οι κριτές είπαν τα πρώτα λόγια για τους αγαπημένους τους "μαθητές". Η συγκίνηση είναι μεγάλη και έγινε ακόμα μεγαλύτερη, όταν στη σκηνή ανέβηκε για να τραγουδήσει ο ένας από τους πέντε φιναλίστ. Ο λόγος για τον Άγγελο Αρχανιωτάκη.

Ο ίδιος είναι στην ομάδα της Μαρίζας Ρίζου και αφού τραγούδησε ένα από τα τραγούδια του Sam Smith, ο Χρήστος Μάστορας τον χειροκρότησε και με τα λόγια του τον έκανε να λάμπει από χαρά. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως έχει πάρα πολύ μέλλον στον χώρο αυτό και πως είναι συγκλονιστικός. Κανένας δεν μπόρεσε να του φέρει αντίρρηση.