"Δεν θα ήμουν όρθια χωρίς εσάς" - Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου μετά το τέλος του Χαμογέλα και Πάλι

Τα τρυφερά λόγια για τους συνεργάτες της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Αυλαία για την φετινή σεζόν έριξε το πρωί της Κυριακής 10/7 η εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, με την Σίσσυ Χρηστίδου και τους συνεργάτες της να ανανεώνουν το ραντεβού τους με το τηλεοπτικό κοινό για την επόμενη χρονιά.

Μάλιστα, η όμορφη παρουσιάστρια σήμερα 11/7 προχώρησε σε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από την τελευταία εκπομπή αλλά και το γλέντι που ακολούθησε μετά, τις οποίες και συνόδευσε με ένα πολύ συγκινητικό κείμενο.

Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου μετά το τέλος του Χαμογέλα και Πάλι

«Η δουλειά που κάνουμε είναι η μισή μας ζωη.. Ελπίζω λοιπόν, να κάνετε μια δουλειά που αγαπάτε… Ελπίζω να βρίσκεστε σε ένα περιβάλλον, που σας δίνει πληρότητα, ασφάλεια, φροντίδα, αγάπη.. Είχα την ευλογία, στην πιο δύσκολη χρόνια της ζωής μου, να έχω αυτήν εδώ την αγκαλιά.. Παιδιά.. δεν θα ήμουν όρθια χωρίς εσάς.. …σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.. Season 4 but also 1 ???? Luckiest girl in the world!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου μετά το τέλος του Χαμογέλα και Πάλι

Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου μετά το τέλος του Χαμογέλα και Πάλι φωτογραφίες

Η ανάρτηση της Χρηστίδου μετά το τέλος του Χαμογέλα και Πάλι

Ποιος φημολογείται ότι αποχωρεί από το Χαμογέλα και Πάλι

Πριν από λίγο καιρό ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανακοίνωσε την οριστική αποχώρησή του από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, Χαμογέλα και Πάλι, κυρίως λόγω της συμμετοχής του στο ριάλιτι Asia Express. Ωστόσο, ακόμα ένα μέλος της εκπομπής αποφάσισε να ακολουθήσει την πορεία του Κωνσταντίνου και να φύγει από την εκπομπή.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του Love It, η Ελένη Βουλγαράκη είναι αυτή που αποχαιρετά την εκπομπή και την ομάδα της, καθώς τον τελευταίο καιρό είναι πια γνωστό πως η θεματολογία αλλά και ο χαρακτήρας της εν λόγω εκπομπής έχει αλλάξει ολοκληρωτικά και απέχει αρκετά από την ψυχαγωγία.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η δημοσιογράφος να νιώθει παραγκωνισμένη αλλά και κάπως "διακοσμητική", χωρίς ιδιαίτερα ενεργό ρόλο για αυτό και αποφάσισε πως η καλύτερη επιλογή για εκείνη είναι να αποχωρήσει και να μην συνεχίσει του χρόνου στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου.