«ALPHA Τώρα»: Επική ατάκα από τον Βερύκιο στην Καϋμένου on air - «Δεν θέλω να γίνεις μία καινούρια Σταματίνα…»

Τα πάνω κάτω στον αέρα της εκπομπής

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«ALPHA Τώρα»: Επική ατάκα από τον Βερύκιο στην Καϋμένου on air - «Δεν θέλω να γίνεις μία καινούρια Σταματίνα…»

Το πρωί της Δευτέρας 11/7 η εκπομπή «ALPHA Τώρα» έκανε πρεμιέρα μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA. Συγκεκριμένα, η Αλεξάνδρα Καϋμένου, ο Παναγιώτης Σουρέλης, ο Χρύσανθος Κοσελόγλου καλημέρισαν τους τηλεθεατές καθώς πρόκειται να τους κρατάνε συντροφιά το υπόλοιπο καλοκαίρι.

Μεταξύ άλλων, ο Δήμος Βερύκιος εμφανίστηκε επίσης στην εκπομπή ενώ δεν δίστασε να πει και μια επική ατάκα αφού ανέφερε χαρακτηριστικά: «Και σας ζητάω κάτι. Να με διακόπτετε και να μου αφαιρείτε τον λόγο.

Δεν θέλω Αλεξάνδρα μου να γίνεις μία καινούρια Σταματίνα και να μου παίρνεις το κεφάλι στον αέρα» είπε ο δημοσιογράφος. Από την άλλη, η Αλεξάνδρα Καϋμένου απάντησε, «Μην τα λες αυτά τώρα εκεί που είναι διακοπές». «Στη Νάουσα της Πάρου είναι. Και είναι και η άλλη η ξινή, η ξανθιά η φίλη μου« συνέχισε ο Δήμος Βερύκιος.

Η ατάκα του Βερύκιου στον αέρα του «ALPHA Τώρα»

Η αποκάλυψη της Αλεξάνδρας Καϋμένου για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα

Η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Καϋμένου - η οποία πρόσφατα "έσπασε" την σιωπή της για τον Γιώργο Παπαδάκη - βρέθηκε σε ένα καλοκαιρινό πάρτι την Δευτέρα 5/7 στο εντυπωσιακό event της Pandora στη Βάρκιζα και εκεί τη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Η πρώην παρουσιάστρια της ΕΡΤ μίλησε για την αποχώρησή της από τη δημόσια τηλεόραση, ενώ προχώρησε και σε μία αποκάλυψη για το τηλεοπτικό της μέλλον. Οι δηλώσεις της προβλήθηκαν την Τρίτη 5/7.

«Θα είμαστε στον Alpha, θα σας κρατήσουμε συντροφιά. Ήταν δύσκολη η απόφαση να φύγω από την ΕΡΤ. Ήμουν πολύ καλά αλλά ήρθε αυτή η πρόταση, τα έβαλα κάτω, τα ζύγισα και προχώρησα» τόνισε η Αλεξάνδρα Καϋμένου.