Εκτός Love It η Μάρτζυ Λαζάρου - Η Ιωάννα Μαλέσκου ανακοίνωσε τα δυσάρεστα για την υγεία της

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκτός Love It η Μάρτζυ Λαζάρου - Η Ιωάννα Μαλέσκου ανακοίνωσε τα δυσάρεστα για την υγεία της

Η τελευταία εβδομάδα που θα προβάλλεται το Love It είναι αυτή που διανύουμε τώρα, ωστόσο η Ιωάννα Μαλέσκου, στην έναρξη της σημερινής 11/7 εκπομπής, ανακοίνωσε πως ένα μέλος της ομάδας της θα βρίσκεται εκτός.

Ο λόγος για την Μάρτζυ Λαζάρου, η οποία αναγκαστικά πρέπει να μείνει σε καραντίνα, μιας και ο άντρας της αλλά και η κόρη της διαγνώσθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και πιθανότατα έχει κολλήσει κι εκείνη.

Τόσο η Ιωάννα Μαλέσκου όσο οι υπόλοιποι συνεργάτες της ευχήθηκαν περαστικά, ωστόσο λυπούνται που δεν θα βρίσκονται όλοι μαζί τις τελευταίες αυτές μέρες της εκπομπής, μιας και δεν θα συνεχιστεί του χρόνου.

Απούσα η Μάρτζυ Λαζάρου από το Love It

Το κανάλι που θα "μετακομίσει" η Ιωάννα Μαλέσκου μετά το ΣΚΑΙ

Οριστικό είναι το τέλος της Ιωάννας Μαλέσκου από τον ΣΚΑΙ, ωστόσο δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί επίσημα ποιο θα είναι το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα και σε ποιο κανάλι αναμένεται να μετακομίσει.

Αρχικά, σύμφωνα με μεριά δημοσιεύματα, η παρουσιάστρια βρισκόταν σε συζητήσεις με την ΕΡΤ για ένα πρωινό ψυχαγωγικό magazino, ωστόσο φαίνεται πως απλά έμειναν στις συζητήσεις και τίποτα παραπάνω.

Σύμφωνα τώρα με νέες πληροφορίες, η Ιωάννα Μαλέσκου δίνει τα χέρια με το STAR, μιας και σήμερα 8/7 η εκπομπή Breakfast at Star με την Ελίνα Παπίλα και τον Γιώργο Καρτέλια έριξε οριστική αυλαία. Μπορεί λοιπόν μέχρι τα μέσα του μήνα να βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΪ με το «Love It», αλλά όπως όλα δείχνουν η συμφωνία με το STAR έχει «κλειδώσει» εδώ και μέρες.

Σε ποιο κανάλι μετακομίζει η Ιωάννα Μαλέσκου μετά το ΣΚΑΙ