Μαλέσκου για αποχώρηση Σκορδά από τον ΑΝΤ1: «Κάτι μέσα μου με κάνει να την αισθάνομαι»

«Η τηλεόραση είναι σκάκι που μετακινούνται οι άνθρωποι, όχι τα πιόνια»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μαλέσκου για αποχώρηση Σκορδά από τον ΑΝΤ1: «Κάτι μέσα μου με κάνει να την αισθάνομαι»

Το μεσημέρι της Δευτέρας 11/7 μέσα από την εκπομπή «Love it» σχολιάστηκε τόσο από την Ιωάννα Μαλέσκου όσο και από τους συνεργάτες της (δείτε εδώ ποιο πρόσωπο δεν βρέθηκε στο πλατό λόγω κορωνοϊού) σχετικά με την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από τον ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια καθώς δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά πως: «Ακούγονται πάρα πολλά για τη Φαίη Σκορδά, όχι αν θα έρθει στον ΣΚΑΙ, όχι αν θα πάει κάπου αλλού. Όπου κι αν επιλέξει να πάει, η δική μου ευχή θα είναι όντως να τα έχει ζυγίσει όλα. Είναι πολλά χρόνια στο χώρο, άρα μπορεί να κρίνει τι συμβαίνει και πιο περιβάλλον είναι καλύτερο για την ίδια.

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου για την Φαίη Σκορδά

Εύχομαι να είναι πραγματικά ευτυχισμένη γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία από το να κάνεις αυτό που αγαπάς. Να είσαι κάθε μέρα στο χώρο που αγαπάς, με τους ανθρώπους που έχεις επιλέξει και που ξέρεις ότι και σε σέβονται και σε εκτιμούν και σε αναγνωρίζουν και σε κρατούν κοντά τους. Αυτή θα είναι η ευχή μου.

Δεν με απασχολεί αν θα πάει στον έναν σταθμό, αν θα πάρει τη θέση άλλου. Κανένας δεν παίρνει τη θέση κανενός. Οι θέσεις δεν είναι κατοχυρωμένες. Ακριβώς επειδή η τηλεόραση είναι μια μεγάλη αγκαλιά, η οποία μπορεί να σε κλείσει και μπορεί κάποια στιγμή να ανοίξει και να σε αγκαλιάσει μια άλλη.

Θα της ευχηθώ τα καλύτερα κι επειδή ξέρω ότι είναι ένας πολύ συναισθηματικός άνθρωπος, θα κλείσω και θα πω ότι κάτι μέσα μου με κάνει να την αισθάνομαι. Της εύχομαι τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου».

"Μαύρο" καλοκαίρι για την Φαίη Σκορδά - Τι συνέβη

Ένας κύκλος 9 ολόκληρων χρόνων έκλεισε μέσα σε ένα τέταρτο την Παρασκευή 8/7 για την Φαίη Σκορδά. Τόσο της πήρε για να αποχαιρετήσει συνεργάτες, φίλους και τηλεθεατές (δείτε εδώ τον ανατριχιαστικό αποχαιρετιστήριό της λόγο).

Την επόμενη μέρα η Φαίη, όμως, ήρθε αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη της αφού έμαθε πως... διαβάστε περισσότερα στο Tv-24.gr