Λευτέρης Πανταζής: Το γιόρτασε με τους συμπέθερους μετά τον γάμο της Κόνι με τον Καπότση

Αγαπημένοι σε καλοκαιρινές στιγμές οι συγγενείς του ζευγαριού

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Λευτέρης Πανταζής: Το γιόρτασε με τους συμπέθερους μετά τον γάμο της Κόνι με τον Καπότση

Το γεγονός του σαββατοκύριακου ήταν αδιαμφισβήτητα ο γάμος του Μάριου Καπότση με την Κόνι Μεταξά στα Χανιά, από όπου κυκλοφόρησε πλούσιο υλικό με κάθε λεπτομέρεια για τη λαμπερή τελετή και το μετέπειτα γλέντι. Οι διακοπές από ότι φαίνεται συνεχίζονται στην Κρήτη, αφού ο πατέρας της νύφης, Λευτέρης Πανταζής ,που έντυσε και μουσικά το γαμήλιο πάρτυ, ανέβασε φωτογραφίες με τους συμπεθέρους, από την παραλία.

Νωρίτερα είδαμε και τις ευχές της πρώην συζύγου του και μητέρας της Κόνι, Ζώζας Μεταξά για τον γάμο του ζευγαριού. Η ηθοποιός επέλεξε να κάνει μια λιτή ανάρτηση στο instagram όπου τους εύχεται τα καλύτερα και τη συνόδευσε μάλιστα με μια πολύ όμορφη φωτογραφία τους από την τελετή του γάμου. Οι δυο γονείς έχουν κάθε λόγο να είναι περήφανοι και ευτυχισμένοι.

Η φωτογραφία του Λευτέρη Πανταζή με τους γονείς του Μάριου Καπότση

Η μαμά του γαμπρού έκανε ένα story, όπου απεικονίζεται η ίδια με τον σύζυγό της και τον Λευτέρη Πανταζή προφανώς από κάποια παραλία στα Χανιά. Στα tag βρίσκεται και ο Μάριος Καπότσης με την Κόνι, πιθανά επειδή βρίσκονταν και εκείνη στα πέριξ, αφού η εικόνα μαρτυρά οικογενειακό τραπέζι.

Ο Λευτέρης Πανταζής με τους συμπέθερούς του στην παραλία

Ξεφάντωσαν μέχρι το πρωί με Πανταζή και Φουρέιρα - ''Χαμός'' στο γαμήλιο πάρτι της Κόνι και του Καπότση

To απόγευμα του Σαββάτου 9/7 έγινε ο λαμπερός γάμος της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση στα Χανιά με την τραγουδίστρια να είναι υπέρλαμπρη, έχοντας διαλέξει ένα κλασσικό νυφικό, με ουρά ωστόσο που δεν είναι και τόσο συνηθισμένη.

Αφού λοιπόν, ολοκληρώθηκε η τελετή, όπως ήταν αναμενόμενο το ζευγάρι είχε οργανώσει ένα εντυπωσιακό πάρτι σε μαγαζί, που έβλεπε στη θάλασσα. Από τα βίντεο λοιπόν, που δημοσιεύτηκαν στο instagram αντιληφθήκαμε πως γιόρτασαν τη στιγμή μέχρι το πρωί με την Ελένη Φουρέιρα κα φυσικά τον Λευτέρη Πανταζή να τους διασκεδάζουν.