Όλγα Κεφαλογιάννη: O Μίνως Μάτσας της εύχεται με τον πιο γλυκό τρόπο για τη γιορτή της

Το ζευγάρι παραμένει ερωτευμένο όσα χρόνια και αν περάσουν...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Όλγα Κεφαλογιάννη: O Μίνως Μάτσας της εύχεται με τον πιο γλυκό τρόπο για τη γιορτή της

Η πολιτικός Όλγα Κεφαλογιάννη έχει σήμερα 11/7 την ονομαστική της εορτή και ο σύζυγός της Μίνως Μάτσας φρόντισε να της ευχηθεί με πολύ γλυκές ευχές δημοσιεύοντας μια τρυφερή φωτογραφία τους στο Instagram. Το ζευγάρι παραμένει αγαπημένο χωρίς να χρειάζεται να το φωνάζει και αυτό φαίνεται και από τις κοινές τους εμφανίσει όπου λάμπουν από ευτυχία ο ένας στο πλευρό του άλλου.

Πρόσφατα μάλιστα τους είδαμε μαζί στη συναυλία του Γιάννη Πάριου, από όπου δέχτηκαν να φωτογραφηθούν και οι δυο τους αγκαλιά αλλά και παρέα με τον μεγάλο καλλιτέχνη. Ενώ πριν από αυτή την εμφάνιση είχαν βρεθεί και στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσουν την πρώτη μεγάλη παραγωγή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Η ανάρτηση του Μίνου Μάτσα για τη γιορτή της Κεφαλογιάννη

Η Κεφαλογιάννη από το πρωί δεν σταματά να δέχεται ευχές από τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ο Μίνως Μάτσας δεν θα ξεχνούσε βεβαίως τη γυναίκα της ζωής του και της ευχήθηκε και δημόσια μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε «Χρόνια Πολλά Ολγάκι μου».

Οι ευχές του Μάτσα στην Κεφαλογιάννη για την γιορτή της

Είχε εξομολογηθεί ανοιχτά την εμπειρία της με την εξωσωματική στην προσπάθειά τους να κάνουν παιδί

Η Όλγα Κεφαλογιάννη συνάντησε πριν από δύο μήνες την Κατερίνα Καινούργιου και προχώρησε σε μια εξομολόγηση από καρδιάς για θέματα πολύ λεπτά που κάποτε εν μιλούσε κανείς για αυτά, όπως για την προσπάθεια που καταβάλει μία γυναίκα προκειμένου να γίνει μητέρα.

Η βουλευτής μίλησε για το σημαντικό κεφάλαιο που άνοιξε στη ζωή της, τη μητρότητα, και την εμπειρία της με την εξωσωματική και τη στιγμή του τοκετού.

«Επειδή έγινα μητέρα σε μια μεγάλη ηλικία και μάλιστα σε μία φάση που αυτό ήταν κάτι που το είχα ξεγράψει, αισθάνθηκα ότι ο Θεός μου έδωσε μια πολύ μεγάλη δεύτερη ευκαιρία και ευγνωμονώ και αυτό το μεταφυσικό και τους ανθρώπους που ήταν κοντά μου και με βοήθησαν αυτό το μεγάλο όνειρο να γίνει πραγματικότητα.

Νομίζω πως είναι αυτονόητο ότι όταν προσπαθείς και δεν συμβαίνει αυτό που το επιθυμείς τόσο πολύ, από ένα σημείο και μετά η απογοήτευση είναι τόσο μεγάλη που έχεις μια αίσθηση απώλειας και πολλές φορές απογοητεύεσαι τόσο πολύ που δεν θες να συνεχίσεις άλλο. Και όμως βλέπεις τελικά ότι στη ζωή δεν πρέπει να το βάζεις ποτέ κάτω», ανέφερε η Όλγα Κεφαλογιάννη και συνέχισε:

«Έκανα εξωσωματική και αυτό δεν είναι ταμπού για την κοινωνία μας. Όχι μόνο δεν είναι αλλά πρέπει να το λέμε κιόλας γιατί ενδεχομένως κάποιοι άνθρωποι να το βλέπουν ακόμα ως ένα θέμα που μπορεί να μην τολμούν να το προσπαθήσουν.

Όποιος έχει μπει στη διαδικασία αυτή ξέρει πολύ καλά ότι είναι ένας Γολγοθάς, έχει ένα ψυχικό κόστος. Η αγωνία και η απογοήτευση είναι δυστυχώς μέσα στη διαδικασία. Αλλά όταν παίρνεις τα πρώτα θετικά αποτελέσματα, είναι τέτοια η χαρά που τα ξεχνάς όλα».

«Ο σύζυγός μου ήταν μαζί μου στην αίθουσα τοκετού, βάλαμε και μουσική δική του και ήταν μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή», σημείωσε η Όλγα Κεφαλογιάννη.