Είστε έτοιμοι; Ο αδύναμος κρίκος επιστρέφει στην ΕΡΤ1 την νέα σεζόν

Φυσικά με παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφωνος

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Είστε έτοιμοι; Ο αδύναμος κρίκος επιστρέφει στην ΕΡΤ1 την νέα σεζόν

Είναι πλέον γεγονός, πως το αγαπημένο πρόγραμμα, που λάτρεψε το τηλεοπτικό κοινό για τους παίκτες του αλλά και για τις ατάκες του Τάσου Τρύφωνος (δείτε εδώ τι είχε αναφέρει για το μέλλον του) επιστρέφει πιο ανανεωμένο και πιο δυναμικά από ποτέ στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, από την νέα σεζόν!

Ο λόγος για τον Πιο αδύναμο κρίκο, το δημοφιλές σε όλο τον κόσμο παιχνίδι γνώσεων, που και επίσημα πλέον έρχεται καθημερινά στην ΕΡΤ1 από τον Σεπτέμβριο!

Η ανακοίνωση του σταθμού για τον Πιο αδύναμο κρίκο

«Ο πιο αδύναμος κρίκος» έκανε το ντεμπούτο του στη Μεγάλη Βρετανία, πριν από περίπου 20 χρόνια και έγινε αμέσως παγκόσμια επιτυχία. Έχει μεταδοθεί σε περισσότερες από 54 χώρες σε όλο τον κόσμο και θεωρείται από τα πιο επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια διεθνώς (Μ. Βρετανία, ΗΠΑ, Αυστραλία, Βέλγιο, Βραζιλία, Ρωσία, Γαλλία, Κίνα, Ινδία, Γερμανία, Ιταλία, Ιαπωνία, Ισπανία, Σουηδία κ.ά.).

Πρόκειται για ένα παιχνίδι γνώσεων και στρατηγικής, όπου οκτώ παίκτες καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις γενικών γνώσεων χωρίς να σπάσουν την «αλυσίδα» κάτω από την πίεση του χρόνου αλλά και του παρουσιαστή, ο οποίος έχει ένα αντισυμβατικό ρόλο και «φαρμακερές» ατάκες για κάθε παίκτη. Το έπαθλο είναι χρηματικό, έως και 10.000 ευρώ σε κάθε επεισόδιο.

Ο αδύναμος κρίκος επιστρέφει στην ΕΡΤ1 την νέα σεζόν

Ο Τάσος Τρύφωνος είναι ο πρώτος παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού παγκοσμίως, ο οποίος το έχει παρουσιάσει ταυτόχρονα σε δύο χώρες και έχει γυρίσει τα περισσότερα επεισόδια του «πιο αδύναμου κρίκου» σε όλο τον κόσμο.

Το πιο viral και αγαπημένο παιχνίδι γνώσεων, ανανεωμένο, αλλά πάντα ανατρεπτικό, καθημερινά πλέον από τη συχνότητα της ΕΡΤ1. Είστε έτοιμοι να παίξουμε τον «πιο αδύναμο κρίκο», κάθε βράδυ από Δευτέρα έως Παρασκευή; Ρολόι!

Τους πρόλαβε η Σταματίνα Τσιμιτσιλή και το ανακοίνωσε πριν τον ΣΚΑΙ!

Επίσημο και οριστικό είναι πλέον το τέλος του "Αδύναμου Κρίκου" από τον ΣΚΑΙ, κάτι που είχε αποκαλύψει και ο Τάσος Τρύφωνος και επιβεβαίωσε το πρωί της Τετάρτης 18/5 και η εκπομπή Happy Day.

«Ο Αδύναμος Κρίκος, απ’ ότι ξέρω, γιατί τις διαπραγματεύσεις τις κάνει η εταιρεία παραγωγής, δεν θα συνεχίσει για τέταρτη χρονιά στον ΣΚΑΙ. Απ’ ότι ξέρω είναι πολύ κοντά στο να κλείσει σε ένα άλλο κανάλι, νομίζω ότι είναι δύο κανάλια που συζητάνε. Και τα δύο κανάλια θέλουν να το συνεχίσουν μαζί μου τον Κρίκο», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου, το παιχνίδι γνώσεων μετακομίζει στην ΕΡΤ και παίζεται καθημερινά, στη ζώνη των 7.