«Τι πιο ωραίο να γιορτάζεις...» - Η συγκινητική ανάρτηση του Τρύφωνα Σαμαρά για τα γενέθλιά του

Στιγμές χαράς για τον γνωστό hairstylist

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Τι πιο ωραίο να γιορτάζεις...» - Η συγκινητική ανάρτηση του Τρύφωνα Σαμαρά για τα γενέθλιά του

Μία από τις πιο σημαντικές μέρες του χρόνου για εκείνον πέρασε την Κυριακή 10/7 ο Τρύφωνας Σαμαράς καθώς είχε τα γενέθλιά του τα οποία γιόρτασε μαζί με αγαπημένους φίλους στο πλατό της Σίσσυς Χρηστίδου και στο Χαμογέλα και Πάλι, όπου ήταν έτσι και αλλιώς καλεσμένος.

Στην πορεία της ημέρας ωστόσο έκανε ένα post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram account και ευχήθηκε χρόνια πολλά στον εαυτό του με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Η ανάρτηση του Τρύφωνα Σαμαρά για τα γενέθλιά του

Ο Τρύφωνας Σαμαράς ανέβασε τις φωτογραφίες από το νέο εξώφυλλο στο οποίο συμμετέχει κι έγραψε χαρακτηριστικά στο caption του post: «Happy birthday to me !!!!!!!!!! Χρόνια μου πολλά για σήμερα να ζήσω να με χαίρεστε!!!!!!! Τι πιο ωραίο να γιορτάζεις τα γενέθλια σου, σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας!».

Ασύλληπτη αποκάλυψη για Μαρτίκα και Σαμαρά από τον Κοκλώνη

Καλεσμένοι στην τελευταία εκπομπή της σεζόν για την Κατερίνα Καινούργιου, ήταν τόσο ο καλός της φίλος Νίκος Κοκλώνης αλλά και ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος την εκνεύρισε λίγο στην αρχή της συνάντησής τους. Ξαφνικά όμως ο γνωστός παραγωγός θυμήθηκε πως έχει ξαναδεί τον πρώην παίκτη του Survivor,και τότε έκανε μία αποκάλυψη με την οποία όλοι έβαλαν τα γέλια!

Κάποια στιγμή λοιπόν ο Νίκος Κοκλώνης θέλησε να του απευθύνει μια ερώτηση. «Στη Μύκονο στο φαρμακείο που ερχόμασταν με τον Τρύφωνα εσύ δεν ήσουν;», ρώτησε ο Νίκος και ο Σπύρος απάντησε: «Στο Pierro’s δίπλα. Νομίζω η αδερφή μου σε εξυπηρετούσε». Τότε έγινε η ξεκαρδιστική αποκάλυψη: «Ναι, εγώ ήμουν εκεί πέρα πιο πολύ. Ο Τρύφωνας είχε κάνει focus σε σένα για κάποιο λόγο. Έπαθε σοκ όταν τον είδε. Τι κούκλος!» και ξέσπασαν στα γέλια όλοι...