Έντονη η δυσαρέσκεια της Αντριάνας Παρασκευοπούλου με την ΕΡΤ - Που θα την δούμε τη νέα σεζόν

Οι τελευταίες εξελίξεις

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
 Έντονη η δυσαρέσκεια της  Αντριάνας Παρασκευοπούλου με την ΕΡΤ - Που θα την δούμε τη νέα σεζόν

Μεγάλες αλλαγές σχεδιάζει η ΕΡΤ, όσον αφορά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της για τις επερχόμενες εκλογές, μιας και εδώ και καιρό ακουγόταν, ωστόσο έγινε γνωστό πως την παρουσίαση στην θέση της Αντριάνας Παρασκευοπούλου θα την κάνει ο Γιώργος Κουβαράς ο οποίος θα αναλάβει να κάνει το δελτίο έντονα πολιτικό φιλοξενώντας αρχηγούς κομμάτων και συζητήσεις.

Τι θα συμβεί με την Αντριάνα Παρασκευοπούλου

Από την πλευρά της υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια όσον αφορά την νέα αυτή κατάσταση, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι την ίδια στιγμή δέχεται κρούσεις από άλλο κανάλι.

Την ίδια στιγμή στην ΕΡΤ όμως γίνονται προσπάθειες να βρεθεί ένας νέος ρόλος για εκείνη, που ενδέχεται να αξιοποιηθεί σε ρόλο παρουσιάστριας εκπομπής, και ήδη πραγματοποίησαν συνάντηση με τη δημοσιογράφο και της ζήτησαν να προτείνει η ίδια τι θα ήθελε να κάνει την προσεχή σεζόν στην ΕΡΤ.

Ο αδύναμος κρίκος επιστρέφει στην ΕΡΤ1 την νέα σεζόν

Είναι πλέον γεγονός, πως το αγαπημένο πρόγραμμα, που λάτρεψε το τηλεοπτικό κοινό για τους παίκτες του αλλά και για τις ατάκες του Τάσου Τρύφωνος (δείτε εδώ τι είχε αναφέρει για το μέλλον του) επιστρέφει πιο ανανεωμένο και πιο δυναμικά από ποτέ στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, από την νέα σεζόν!

Ο λόγος για τον Πιο αδύναμο κρίκο, το δημοφιλές σε όλο τον κόσμο παιχνίδι γνώσεων, που και επίσημα πλέον έρχεται καθημερινά στην ΕΡΤ1 από τον Σεπτέμβριο!

«Ο πιο αδύναμος κρίκος» έκανε το ντεμπούτο του στη Μεγάλη Βρετανία, πριν από περίπου 20 χρόνια και έγινε αμέσως παγκόσμια επιτυχία. Έχει μεταδοθεί σε περισσότερες από 54 χώρες σε όλο τον κόσμο και θεωρείται από τα πιο επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια διεθνώς (Μ. Βρετανία, ΗΠΑ, Αυστραλία, Βέλγιο, Βραζιλία, Ρωσία, Γαλλία, Κίνα, Ινδία, Γερμανία, Ιταλία, Ιαπωνία, Ισπανία, Σουηδία κ.ά.).

Πρόκειται για ένα παιχνίδι γνώσεων και στρατηγικής, όπου οκτώ παίκτες καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις γενικών γνώσεων χωρίς να σπάσουν την «αλυσίδα» κάτω από την πίεση του χρόνου αλλά και του παρουσιαστή, ο οποίος έχει ένα αντισυμβατικό ρόλο και «φαρμακερές» ατάκες για κάθε παίκτη. Το έπαθλο είναι χρηματικό, έως και 10.000 ευρώ σε κάθε επεισόδιο.

Ο αδύναμος κρίκος επιστρέφει στην ΕΡΤ1 την νέα σεζόν

Ο Τάσος Τρύφωνος είναι ο πρώτος παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού παγκοσμίως, ο οποίος το έχει παρουσιάσει ταυτόχρονα σε δύο χώρες και έχει γυρίσει τα περισσότερα επεισόδια του «πιο αδύναμου κρίκου» σε όλο τον κόσμο.

Το πιο viral και αγαπημένο παιχνίδι γνώσεων, ανανεωμένο, αλλά πάντα ανατρεπτικό, καθημερινά πλέον από τη συχνότητα της ΕΡΤ1. Είστε έτοιμοι να παίξουμε τον «πιο αδύναμο κρίκο», κάθε βράδυ από Δευτέρα έως Παρασκευή; Ρολόι!