Με φουσκωμένη κοιλίτσα στο ηλιοβασίλεμα - Η συγκινητική ανάρτηση της Μαντώς Γαστεράτου λίγο πριν γεννήσει

«Σε λίγες μέρες… θα λέω η κόρη μου!»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Με φουσκωμένη κοιλίτσα στο ηλιοβασίλεμα - Η συγκινητική ανάρτηση της Μαντώς Γαστεράτου λίγο πριν γεννήσει

Η Μαντώ Γαστεράτου είναι κυριολεκτικά έτοιμη να γίνει μανούλα για δεύτερη φορά, καθώς πλησιάζουν οι μέρες και μετρά πλέον αντίστροφα για να φέρει στον κόσμο το κοριτσάκι της, κάτι που η ίδια πρόσφατα αποκάλυψε με μία ανάρτησή της στο Instagram.

Έτσι και τώρα, η όμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο, έκανε μία τρυφερή και άκρως συγκινητική ανάρτηση, ανυπομονώντας να κρατήσει στην αγκαλιά της επιτέλους το μωράκι της.

Η συγκινητική ανάρτηση της Μαντώς Γαστεράτου

«Σε λίγες μέρες… Δεν θα είμαι αυτή που ειμαι ακριβώς… Σε λίγες μέρες… Η ζωή θα με διδάξει καινούρια πράγματα…Σε λίγες μέρες… Θα γεμίσω ταυτόχρονα από χαρά, άγχος, συγκίνηση, φόβο, ευγνωμοσύνη, αβεβαιότητα, δύναμη…

Σε λίγες μέρες… Θα μάθω πως είναι να αγαπάς άλλον έναν άνθρωπο απόλυτα με όλη σου την ύπαρξη… Σε λίγες μέρες… Το μικρό μου εσωτερικό κορίτσι θα βρει την φίλη που ονειρευόταν να μεγαλώσει μαζί…
Σε λίγες μέρες… Θα αλλάξουν οι ισορροπίες μέσα μου… Σε λίγες μέρες… Θα λέω η κόρη μου… Σε λίγες μέρες…

Η ζωή θα με ανταμείψει με ένα ακόμα τεράστιο δώρο! Σε λίγες μέρες… Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για σένα, μέχρι να κλείσω τα μάτια μου…Σε περιμένουμε μικρή μου Κ», έγραψε η Μαντώ Γαστεράτου.

Η συγκινητική ανάρτηση της Μαντώς Γαστεράτου λίγο πριν γεννήσει

Η αποκάλυψη της για τον εκφοβισμό που δέχθηκε

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend μίλησε το πρωί της Κυριακής (15/5) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις μεγάλες δυσκολίες που βίωσε στα πρώτα βήματα της καριέρας της και στον εκφοβισμό που δέχθηκε από κεντρικό πρόσωπο.

Λίγο καιρό πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, η παρουσιάστρια εξήγησε πως προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα που να την ενδιέφερε καθώς θέλει να μείνει στο πλευρό της οικογένειάς της.

Μαντώ Γαστεράτου εκφοβισμός

«Έχει τύχει σε συνεργασία μου, πριν ξεκινήσει το γύρισμα, να έρχεται το κεντρικό πρόσωπο στην παρουσίαση – για να μην πω αν ήταν άνδρας ή γυναίκα μιας και δεν θέλω να φωτογραφίσω κάποιον ή κάποια – και να μου λέει «εσύ θα το βουλώνεις! Πριν ξεκινήσω να μιλάω, εσύ θα το βουλώνεις.

Μετέπειτα ήμουν και πολύ μαγκωμένη στον αέρα. Καμιά φορά βλέπεις και κριτικές που σου κάνει ο κόσμος ή οι άνθρωποι που κάνουν αυτοί τη δουλειά στην τηλεόραση, που λένε ότι είσαι μαγκωμένος, αλλά δεν ξέρουν πως περνάς στο εργασιακό σου περιβάλλον.

Στο εδώ και τώρα, που μιλάμε, δεν μπορώ να σκεφτώ τον εαυτό μου σε καμία εκπομπή από αυτές που γίνονται. Ασχολούνται συνέχεια με θέματα βαριά και δεν μπορώ να ακούω άλλο για τις γυναικοκτονίες και την κακοποίηση παιδιών από το πρωί μέχρι το βράδυ. Θέλω να αφιερωθώ περισσότερο στην οικογένεια και το μωράκι που έρχεται παρά να επιστρέψω στην τηλεόραση», είπε χαρακτηριστικά η Μαντώ Γαστεράτου.