Με κοιλιακούς και σώμα που βάζει κάτω αθλητές - Χαμός στο Instagram με την ανάρτηση του Αντώνη Σρόιτερ

Γυμνάζεται συχνά και αυτό φαίνεται

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με κοιλιακούς και σώμα που βάζει κάτω αθλητές - Χαμός στο Instagram με την ανάρτηση του Αντώνη Σρόιτερ

Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης και πολύ έμπειρος δημοσιογράφος! Ο Αντώνης Σρόιτερ μπορεί να έχει αυξημένες υποχρεώσεις στην καθημερινότητά του, όπως η οικογένεια (δείτε εδώ φωτογραφίες από έξοδο με την λαμπερή σύζυγό του) και η δουλειά του, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο για να αθλείται και να κάνει ότι τον ευχαριστεί, όπως σε αυτή την περίπτωση, η πεζοπορία!

Η φωτογραφία του Σρόιτερ που έριξε το Instagram

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως επισκέφτηκε τους Καταρράκτες Τρύπης στον Παρνασσό. Μάλιστα, ο ίδιος έκανε τρεις ώρες ανάβαση για να φτάσει σε αυτό το φυσικό τοπίο.

«Καταρράκτες Τρύπης. Ένα από τα πιο όμορφα τοπία στη χώρα. Κρυμμένοι σε μια χαράδρα, στην καρδιά του Παρνασσού, με βλάστηση που θυμίζει ζούγκλα. Τελείως αναξιοποίητοι. Τρεις ώρες ανάβαση. Αν είστε έμπειροι στην πεζοπορία τολμήστε το. Δεν είναι εύκολο αλλά αξίζει #justdoit» ανέφερε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Χαμός στο Instagram με την ανάρτηση του Σρόιτερ

Η Ιωάννα Μπούκη “άναψε” φωτιές σε παραλία της Μυκόνου στην αγκαλιά του

Ο Αντώνης Σρόιτερ βρέθηκε στη Μύκονο(όπως και πολλοί άλλοι) με τη σύζυγό του, Ιωάννα Μπούκη, όπου και πέρασαν μερικές χαλαρές στιγμές, τις πρώτες για το φετινό καλοκαίρι.

Ο φακός τού YOU συνάντησε το ζευγάρι σε κοσμική παραλία της Μυκόνου στις 15/6, όπου απολάμβαναν άκρως τρυφερές στιγμές μεταξύ τους. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες δεν σταμάτησαν να χαμογελούν, να αγκαλιάζονται όση ώρα παρέμειναν στις ξαπλώστρες χωρίς να δίνουν σημασία στα αδιάκριτα βλέμματα.

Η κουκλάρα Ιωάννα φορούσε ένα εντυπωσιακό κόκκινο ολόσωμο μαγιό, που κολάκευε το υπέροχο σώμα της και τράβηξε όλα τα βλέμματα της παραλίας και δίπλα της ο σύζυγός της με χαλαρή βερμούδα μόνο.

Ιωάννα Μπούκη

Σρόιτερ

Ιωάννα Μπούκη και Σρόιτερ