Χαμογελάει στην κάμερα για την κόρη της - Το τρυφερό στιγμιότυπο της Μαριλίτα Λαμπροπούλου με την μικρή της

Πολύ γλυκό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμογελάει στην κάμερα για την κόρη της - Το τρυφερό στιγμιότυπο της Μαριλίτα Λαμπροπούλου με την μικρή της

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου απόλαυσε μερικές στιγμές χαλάρωσης κάνοντας λίγες διακοπές αμέσως μετά το συγκινητικό τέλος του Σασμού, ενώ την είδαμε και σε μία σπάνια "καυτή" εμφάνιση, κάτι που δεν μας έχει συνηθίσει. Ωστόσο, λίγες ημέρες αργότερα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία ακόμη φωτογραφία της, η οποία έχει και ένα πολύ γλυκό μίνι στόρι από πίσω.

Η ηθοποιός απεικονίζεται χαμογελαστή στη φύση, σε άγνωστη τοποθεσία, με δεμένα τα μαλλιά και απλά καθημερινά ρούχα και το χαμόγελό της είναι πέρα για πέρα αληθινό, καθώς πίσω από τον φωτογραφικό φακό κρυβόταν η μικρή της κόρη, η οποία είναι μόλις οκτώ ετών. Δεν φαίνεται να είναι καθόλου βαμμένη, όμως δεν χρειάζεται καθόλου make up για να λάμψει.

Η φωτογραφία που τράβηξε η κόρη της Μαριλίτα Λαμπροπούλου

«Βολτούλα, εντός των τειχών. Το κλικ από τη μικρή μικρή μου», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια στο προφίλ της.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Το Twitter την αποθέωσε - «Ρεσιτάλ ερμηνείας...»

Οι εξελίξεις στα τελευταία επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός ήταν απλά καταιγιστικές μιας και ο Μαθιός αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά στον Νικηφόρο για τη σχέση που διατηρεί εδώ και καιρό με τη Βασιλική, καθώς και για τη μεγάλη αγάπη που τρέφει για εκείνη από νέος.

Η Βασιλική από τη μεριά της, έπιασε τον γιό της να μιλήσουν για τον Μαθιό και για τον Στεφανή. Η σκηνή αυτή έκανε τους χρήστες του Twitter να «λυγίσουν» καθώς και να δώσουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην Μαριλίτα Λαμπροπούλου για την εξαιρετική ερμηνεία της (δείτε εδώ το spoiler για το μέλλον της στη σειρά).