Είναι ο πιο ευτυχισμένος μπαμπάς! Ο Βασίλης Κικίλιας κάνει throwback ένα χρόνο μετά τη βάφτιση του γιου του

Η τρυφερή φωτογραφία

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Είναι ο πιο ευτυχισμένος μπαμπάς! Ο Βασίλης Κικίλιας κάνει throwback ένα χρόνο μετά τη βάφτιση του γιου του

Ο Υπουργός Βασίλης Κικίλιας βιώνει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του αδιαμφισβήτητα, καθώς όπως είχε δηλώσει και πρόσφατα ο γιος του, τον οποίο έχει αποκτήσει με την σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού, του έχει πάρει τα μυαλά και "πέφτει" στα πατώματα με τις γλύκες του!

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από τότε που το ζευγάρι τον βάφτισε, τον Ιούλιο του 2021, και τον ονόμασαν Παναγιώτη – Αντώνιο, και ο μπαμπάς ξετρελαμένος δημοσίευσε μία τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία τους.

Η τρυφερή ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια από την βάφτιση του γιου του

Ένα χρόνο λοιπόν μετά, αναδημοσίευσε ένα από τα αγαπημένα του οικογενειακά στιγμιότυπα που είχε ανεβάσει από την σημαντική αυτή μέρα, μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η Τζένη Μπαλατσινού και ο γιος τους μαζί του αγκαλιά, λίγο μετά το τέλος της βάπτισης.

Ο Βασίλης Κικίλιας κάνει throwback ένα χρόνο μετά τη βάφτιση του γιου του

«Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος»

Πρόσφατα ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό και μίλησε μεταξύ άλλων για το παιδί που έχει αποκτήσει με την Τζένη Μπαλατσινού (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει) με τον ίδιο να μην μπορεί να κρύψει την συγκίνησή του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος! Ήταν ευλογία για εμάς! Ήταν φανταστικό!

Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος που περάσαμε γιατί ήταν μέσα στην πανδημία. Η απόφαση που πήρε η γυναίκα μου έχοντας κάνει ήδη τρία φανταστικά παιδιά, με έκανε να καταλάβω πόσο καλή μάνα είναι, πόσο αγαπάει την οικογένεια και να αισθανθώ ότι είναι ωραίο να ανήκεις κάπου.

Η απόφαση ήταν δική της. Δεν θα μπορούσα με τίποτα να πω σε έναν άνθρωπο ο οποίος έχει κάνει ήδη έναν κύκλο ζωής «έλα να κάνουμε ένα παιδί με το ζόρι». Αυτό εμπεριείχε σε αυτές τις ηλικίες έναν κίνδυνο παραπάνω. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, δεν έχουμε μιλήσει γι’ αυτήν. Την έχουμε κρατήσει για εμάς, αλλά δόξα τω Θεώ όλα πήγαν μια χαρά», εξομολογήθηκε ο Βασίλης Κικίλιας.