«Οικογενειακά βάρη» - Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Πετρουλάκη με τις κούκλες κόρες της

Σε όλες τους αρέσει η γυμναστική

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Οικογενειακά βάρη» - Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Πετρουλάκη με τις κούκλες κόρες της

Η Ελένη Πετρουλάκη είναι μία πολύ περήφανη μητέρα, καθώς οι κόρες της της έχουν χαρίσει μεγάλες χαρές τελευταία. Ως οικογένεια απολαμβάνουν πολύ την γυμναστική και την επαφή με την φύση και τι καλύτερο από τον συνδυασμό τους. Η μαμά και τα δύο από τα τέσσερα παιδιά της με τον Ίλια Ίβιτς, βρέθηκαν στις Σέρρες για να παρακολουθήσουν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 και να υποστηρίξουν το ένα από αυτά, καθώς συμμετείχε στον αγώνα.

Η γυμνάστρια, λοιπόν, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες τους από τον περίπατό τους, την ώρα που κρατάει στους ώμους της την μία κόρη της, ενώ η δεύτερη παρατηρεί την φύση και το νερό που τρέχει. Μάλιστα, έγραψε με χιουμοριστικό τόνο πως πρόκειται για «Οικογενειακά βάρη», με το κοινό να της απαντάει πως είναι ό,τι πιο γλυκό, ενώ αυτά τα "βάρη" αξίζουν περισσότερο απ' ότιδήποτε.

Η σπάνια ανάρτηση της Ελένης Πετρουλάκη με τις κόρες της

Ελένη Πετρουλάκη

Ελένη Πετρουλάκη - κόρες

«Δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα»

Η Ελένη Πτερουλάκη, την οποία είδαμε να ξεσπά για την υπόθεση της Πάτρας, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με την κόρη της, Άννα Μαρία Ίβιτς, η οποία φορούσε τα ρούχα του στίβου με τα χρώματα της ελληνικής σημαίας, καθώς συμμετείχε στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα στίβου.

Η 17χρονη κατάφερε να κατακτήσει μία θέση στην καλύτερη οκτάδα του κόσμου, στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στην Γαλλία και ανακοινώθηκε και επίσημα πως θα τρέξει στον τελικό του παγκόσμιου πρωταθλήματος.

Αφού, λοιπόν, η κόρη της γυμνάστριας κατέκτησε της 3η θέση στη σειρά της στα 400 μέτρα και βελτίωσε το προσωπικό της ατομικό ρεκόρ, δεν θα μπορούσε να μην αισθάνεται περήφανη για την επιτυχία της και την επίτευξη των στόχων ου παιδιού της. Το μήνυμα που άφησε κάτω από την φωτογραφία της είναι άκρως συγκινητικό.

«Είμαι ΠΕΡΗΦΑΝΗ για σένα. Ναι το λέω δημόσια ! Γιατί το αξίζεις. Έφτασες στις 8 καλύτερες αθλήτριες του κόσμου και θα τρέξεις στον τελικό παγκόσμιου πρωταθλήματος ! Ότι και εάν γίνει από εδώ και στο εξής δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα και σε κανένα!

Είναι μεγάλη η προσπάθεια και οποιος δεν έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό δεν μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει θυσίες , αγωνίες , κούραση αλλα και δικαίωση που έρχεται πάντα στο τέλος μετά από τεράστιο αγώνα ! Ο αθλητισμός διαμορφώνει και τον χαρακτήρα με ήθος και αξίες και εσύ εκπροσώπησες αξία την Ελλάδα μας !», έγραψε χαρακτηριστικά.