Μας "πέθανε" - Η ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου με μαγιό που έκανε το Instagram να παραμιλά

Είναι φανερό πως γυμνάζεται εντατικά

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Μας

Μετά τον τελικό του The Masked Singer, όπου ήταν κριτής και είχε μιλήσει με ενθουσιασμό για την συμμετοχή της εκεί, η Αθηνά Οικονομάκου τακτοποίησε τις υποχρεώσεις της, πήρε την όμορφη οικογένεια της και έφυγαν για διακοπές και καλοκαιρινές στιγμές ξεγνοιασιάς, μακριά για λίγο από την απαιτητική καθημερινότητα της Αθήνας.

Η λαμπερή μαμά, ηθοποιός και επιχειρηματίας, είναι γνωστό πως έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα και γυμνασμένα σώματα της ελληνικής showbiz, και παρότι είναι διακριτική στις αναρτήσεις της, αυτό φαίνεται και είναι άξιο θαυμασμού από όλους!

Η ανάρτηση της Οικονομάκου που "έριξε" το Instagram

Kοινοποίησε, μάλιστα, κάποιες φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με το υπέροχο μπικίνι της και όπως ήταν επόμενο εντυπωσίασε τους ακολούθους της με το καλλίγραμμο κορμί της και τους κοιλιακούς της.

Η ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου με μαγιό που έκανε το Instagram να παραμιλά

Στο πεντάστερο ξενοδοχείο του συζύγου της στη Μύκονο - Βίντεο από το χλιδάτο καλοκαίρι της

Η Μύκονος για ακόμη μια φορά είναι το hot spot της καλοκαιρινής περιόδου ειδικά για τους διάσημους της εγχώριας και μη showbiz κι εννοείται πως δεν θα μπορούσε να λείπει από το νησί η Αθηνά Οικονομάκου που έχει κι έναν λόγο παραπάνω να ταξιδέψει μέχρι εκεί αφού ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος, διατηρεί τις επιχειρήσεις τους και συγκεκριμένα ένα πεντάστερο ξενοδοχείο.

Το Kivotos Mykonos είναι χτισμένο μπροστά σε μια ιδιωτική παραλία στον μαγευτικό κόλπο του Ορνού, μόλις 5 λεπτά οδικώς από τη Χώρα, το λιμάνι και το αεροδρόμιο της Μυκόνου. Διαθέτει 2 πισίνες, εκτεταμένες εγκαταστάσεις σπα και γυμναστήριο.

Κάθε βίλα και σουίτα έχει διακοσμηθεί μοναδικά από γνωστούς καλλιτέχνες και ντόπιους τεχνίτες. Κατά την άφιξη προσφέρεται ποτό καλωσορίσματος. Το à la carte εστιατόριο Le Pirate σερβίρει μεσογειακή κουζίνα και τοπικές σπεσιαλιτέ με θέα στον κόλπο. Στο γκουρμέ La Meduse μπορείτε να απολαύσετε ελληνικά fusion πιάτα και φρέσκα θαλασσινά με φόντο τον φεγγαρόλουστο Κόλπο του Ορνού.

Υπενθυμίζουμε πως ο Φίλιππος έχει το ίδιο ξενοδοχείο και στην Σαντορίνη μόνο που τα δωμάτια είναι πιο εξωπραγματικά από αυτά της Μυκόνου (δείτε εδώ φωτογραφίες).